RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mini: - Nå må vi tørre å spille fotball

Sist oppdatert:
Åge Hareide vil ikke helt si hva den norske planen er, men TV 2-ekspert Mini Jakobsen mener at Norge må tørre å spille fotball borte mot Ungarn.

- Dere får spørre meg etter kampen lørdag. Da skal dere få svar på om det gikk etter planen, sa landslagssjef Åge Hareide etter onsdagens landslagstrening..

Det betyr at det er vanskelig å si noe om hvordan Norge vil fremstå. TV 2-ekspert Mini Jakobsen har imidlertid en bønn.

- Da Åge tok over var han klar på at det skulle bli en liten stilendring. Det datt etter hvert litt fra hverandre, men nå har vi muligheten igjen. Nå må vi tørre å spille fotball, og ikke bare klinke langt. Spesielt med de ballspillerne vi har i laget, sier Mini til TV 2 Nettavisen.

Han ønsker å se Marius Johnsen og Anders Rambekk på backene som tar med seg spillere som Martin Andresen og Fredrik Strømstad i Norges offensive spill.

- Vi er nødt til å få mer enn fire trekk i laget nå. Vi må tørre å skape problemer for motstanderen ved å spille fotball.

- Tror du at vi vil få se et norsk lag som prøver som du ønsker?

- Jeg er i tvil om det virkelig er det vi satser på å få til. Og gjør vi det så er jeg tvilende til at vi får det til. Men det er en helt åpen kamp. Vi kan like gjerne tape som å vinne, sier Mini.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere