RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2)

Mini: - Respektløst

Mini forventer at Brann-ledelsen reagerer overfor spillerne som dro på byen etter 0-6-tapet for Lyn.

Les saken: Festet etter 0-6-tapet

TV 2s fotballekspert Mini Jakobsen ble overrasket da han leste Nettavisens sak om festglade Brann-spillere.

Fem av klubbens største profiler dro på utestedet Cosmo etter 0-6-tapet for Lyn, og endte opp på et nachspiel på Majorstua – hvor de holdt det gående til klokken passerte 06.

- Burde holdt seg inne
- Først må jeg si at om du tar en to-tre pils, tror jeg ikke det har noen stor fysisk betydning for en kamp fire dager senere. Jeg husker at vi av og til gjorde det i Rosenborg. Men vi vant. Når du har tapt 0-6 og blitt ydmyket og vært stokk elendig, bør du ta straffen og holde deg inne, sier Mini til Nettavisen.

- Å gå på byen etter et sånt tap er ikke lurt. Hvis du har fått beskjed fra ledelsen at det ikke skal nytes alkohol, og du gjør det i tillegg, regner jeg med at klubben vil ta affære og komme med en reaksjon, legger TV 2-eksperten til.

- Tyder dette på at spillerne ikke har respekt for trener Mons Ivar Mjelde, som nedla alkoholforbud?

- De mangler i alle fall respekt for klubben sin, mener Mini.

En av spillerne som var på byen, Jan Gunnar Solli, sier at påstandene fra Nettavisens kilder ikke stemmer. De andre spillerne - Martin Andresen, Thorstein Helstad, Bengt Sæternes og Eirik Bakke - har ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Signaleffekt
- Jan Gunnar Solli er avholdsmann, så han drakk sikkert ikke, men jeg har vondt for å tro at fem spillere drar på Cosmo og så på nachspiel til 06, og bare drikker cola. Det har jeg ikke noen tro på, mener Jakobsen.

Han tror likevel ikke at byturen vil få noen sportslige konsekvenser for onsdagens Tippeliga-kamp mot Aalesund.

- De spiller nok verken bedre eller dårligere på onsdag på grunn av dette. Men dette har en signaleffekt overfor supporterne og de andre de jobber sammen med i Brann. Dette skulle de ikke ha gjort, fastslår Mini.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere