*Nettavisen* Sport.

Mini angrer ingenting

Mini Jakobsen angrer ikke ett sekund på at han i lørdagens FotballXtra sa at Ole Martin Årst burde prioritert å spille for Tromsø fremfor barnefødsel.

03.11.03 16:09

- Det er tydeligvis ett betent tema dette her, men jeg angrer ingenting på det jeg sa i FotballXtra. Men som jeg har sagt tidligere, er det beklagelig hvis Ole Martin Årst føler seg krenket på noen som helst måte over dette, sier "Mini" Jakobsen til TV 2 Nettavisen.

Angrer ikke

TV 2s fotballekspert er overrasket over at Ivar Hoff og hans egne uttalelser har fått så stort etterspill.

- Ja, dette er helt vanvittig. Men vi må jo få si hva vi mener. En kan ikke gå rundt å holde fotballspillere i hånden, for å si det sånn, mener Mini Jakobsen.

"Ole Martin Årst skulle vært med, hvis det hadde vært noen ryggrad i gutten" sa Mini Jakobsen og Ivar Hoff. Både Årst selv, Tromsø IL, likestillingsombudet og flere fra fotballmiljøet i Norge har reagert kraftig på TV 2s fotballeksperter krasse mening.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Synes du Årst valgte rett?
Ja
Nei
Bryr meg ikke

Se resultat

- Jeg har overhodet ikke noen som helst anger for det jeg har sagt. Jeg er ikke engang i nærheten av å angre ett sekund, understreker Mini.

Under kan du si din mening om Ivar Hoff og Minis innsats i FotballXtra. TV 2 Nettavisen forbeholder seg retten til å fjerne upassende innlegg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.