Gå til sidens hovedinnhold

Mini Jakobsen har fått ny jobb

Den tidligere landslagsprofilen blir ekspert.

Det bekrefter bettingsselskapet NordicBet i en pressemelding mandag.

- Jeg gleder meg veldig til å igjen kunne dele mine meninger om norsk fotball. Egentlig hadde jeg bestemt meg for å trekke meg litt tilbake fra rampelyset, men så kom NordicBet med tilbudet om å bli deres fotballekspert. Etter nøye overveielse fant jeg ut at det var en så spennende rolle at jeg ikke kunne takke nei, sier Mini, som gleder seg til å ta fatt på jobben, sier Mini i en pressemelding.

I sin nye rolle for spillselskapet skal Jakobsen blant annet blogge om aktuelle tema i norsk fotball og dele sine beste oddstips.

Pressesjef i NordicBet, Joakim Ingebrigtsen, er strålende fornøyd med å ha fått med Mini på laget.

- Vi er kjempefornøyde med at en av de største profilene i norsk fotball gjennom tidene blir en del av oss, sier en blid Ingebrigtsen.

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen har gjennom en lang karriere gjort seg bemerket både på og utenfor banen. Som spiller scoret nordlendingen blant annet 98 mål på 194 kamper for Rosenborg.

Han var også utenlandsproff i Young Boys, Duisburg og Lierse. Vingen fikk også med seg 65 landskamper mellom 1988 og 1998. Etter endt karriere var han i en årrekke en av TV2s mest folkekjære fotballeksperter.

- Jahn Ivar var en fantastisk fotballspiller og minst like god som ekspert for TV2. Det er klart vi er stolte av å få en så dyktig mann som NordicBet-ambassadør! Jeg er sikker på at alle som bruker nettsidene våre vil få glede av at vi nå har Mini på laget, sier Ingebrigtsen.

I sin nye rolle skal den tidligere Rosenborg-spilleren blant annet «synse» om både Eliteserien og OBOS-ligaen, sammen med komiker Rasmus Wold.

- Jeg er jo en gammel sirkushest, så det var morsomt å komme seg tilbake i manesjen. Det å starte med å spå den kommende sesongen er ingen enkel oppgave, men jeg tror at jeg skal ha truffet greit når vi sitter med fasit til vinteren, sier han.

- Det jeg ser mest frem til er å kunne dele min entusiasme for den norske fotballen. Vi har et landslag som vant sin gruppe i Nations League og som er i medvind. Vi har massevis av spennende talenter som er på vei opp både her hjemme og i utlandet. Så var det i tillegg to lag fra Eliteserien med i Europa League sist sesong. Det er mye å glede seg over i norsk fotball om dagen, sier fotballprofilen.

Les også

Røper fordeler i «71 grader nord»: - Det er vel det som måtte til for å få med kjendiser

Kommentarer til denne saken