RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Mini-krise i Molde

Sist oppdatert:
Null poeng og åtte baklengs på sine to siste kamper. Nå er nedrykksstreken helt i ryggen på Stavrums mannskap.

SANDEFJORD - MOLDE 5-2:
Molde sleit i sin forrige kamp hjemme mot Stabæk, og skulle ikke få det noe enklere i Sandefjord. Samuel Isaksen scoret for hvalfangerlaget etter bare ni minutter, og de hadde ikke tenkt å gi seg med det. Trond Strande utliknet etter en halvtimes spill med en kanon fra 30 meter, men bare fem minutter senere var hjemmelaget på nytt i føringen med Erik Mjeldes scoring.

Pausen kom som en befrielse for vestlendingene, men den hjalp ikke mye. Sandefjord fortsatte presset, og bare fem minutter ut i andreomgangen skrudde Tommy Knarvik en corner direkte i mål, og lite tydet på at bortelaget skulle komme tilbake etter det.

Det klarte de heller aldri.

Sandefjord var i festhumør, og kunne notere seg for både fire og fem scoringer utover andreomgangen da Fredrik Thorsen scoret med hælen, før debutant Birger Madsen fastsatte sluttresultatet til 5-2.

For Moldes del betyr resultatet at laget står med kun en seier på sin siste seks kamper, mens laget har sluppet inn hele 15 mål på samme tid.

– Vi slipper inn fem lette mål, alle etter personlige feil bak. 2-5 var for mye, men vi var ikke tøffe nok, sa en tydelig skuffet Arild Stavrum etter kampen.

Fredrik Thorsen var en smule blidere enn Molde-treneren.

– Jeg er kjempeglad for at jeg endelig kom på scoringslisten i eliteserien med Sandefjord. Endelig! Og nå er Sandefjord tilbake i vinnersporet, sa Thorsen til NTB etter kampen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere