Gå til sidens hovedinnhold

Mini rister på hodet av Carew

- Tippeligaen er ikke så dårlig, sier den tidligere landslagsspilleren.

Tirsdag slapp John Carew nyheten om at han sterkt vurderer å gjøre comeback på fotballbanen.

- Jeg er fortsatt irritert over at jeg ikke har fått avsluttet karrieren ordentlig. Kanskje jeg tar et par kamper for Vålerenga til neste år, sa Carew i et intervju med TV 2.

- Så dårlig er ikke Tippeligaen
Tidligere landslagsspiller Mini Jakobsen, som spiller en hel del golf sammen med Carew, har imidlertid liten tro på et comeback.

- I fjor vinter var han jo innom medisinsk test i Inter i et kvarter, før han ble sendt ut igjen fordi det fysiske var for dårlig. John Carew er en av de snilleste, beste guttene jeg vet om, men hvis han tror han kan bare komme inn i Tippeligaen nå etter å ha vært så lenge borte, så tar han feil. Så dårlig er ikke norsk fotball, sier Mini til Nettavisen.

Det er spesielt følgende uttalelse fra Carew som får Mini til å både le og riste på hodet:

- Det hadde vært artig å få løpe ut på Ullevaal-matta, vinket litt til Vålerenga-publikummet og tatt ordentlig farvel.

- Hører hjemme på golfbanen
Carew la også til at han ikke trodde det var noen fare for at han kom til å synes det var så gøy å spille fotball igjen, at han kom til å gå på en hel sesong.

- Det er jo herlig når han står der og sier at han bare skal ut og vinke litt til Klanen og spille et par kamper. John hører hjemme på golfbanen sammen med meg, flirer Mini.

Ifølge TV 2 skal Kjetil Rekdal være positiv til å diskutere et Carew-comeback i Vålerenga-drakt. Det overrasker Mini noe.

- Her vet jeg ikke om Kjetil har tenkt seg om. Klart Vålerenga sliter publikumsmessig, økonomisk og sportslig, og det hadde kanskje vært artig markedsmessig og gitt et løft. Men når intensjonen er å spille et par kamper for å ta avskjed, tror jeg ikke det er det rette.

- Carew er det største stjernen vi har, og han bør fortsette med å være stjerne og levere på catwalken, mener Mini.

Vålerenga ligger for øyeblikket på 11.-plass i Tippeligaen og har kun vunnet én av lagets ti siste obligatoriske kamper.

Med fire kamper igjen å spille av årets tippeliga, ligger hovedstadens eneste representant på øverste nivå, fem poeng over direkte nedrykksplass og kvalik.

Kommende helg venter Sogndal i nok en viktig bunnkamp for Kjetil Rekdals mannskap.

Kommentarer til denne saken