RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Minst to tiere i V75?

Sist oppdatert:
Begge våre V75-bankere samt flere høyaktuelle hester kommer ut fra startnummer 10 på Leangen.

Klikk her for Nettavisens V75-tips

Forrige lørdag innfridde alle våre tre bankere med letthet, men dessverre ble det favorittseire også i de øvrige løpene. Dermed ble det bunnutbetaling og kraftig påfylling av jokerpotten som nå lyder på 46.5 millioner. Lørdag kan derfor en alenevinner vinne mer enn 50.000.000 kroner, og muligens slette utbetalingsrekorden på 51.3 millioner - satt nettopp på Leangen.

Denne gang nøyer vi oss med to bankere i en omgang som ser svært vrien ut på forhånd. Vi har imidlertid god tro på at favoritten 10 Rigel Viktor tar seg av den fjerde avdelingen. Den kapable Alm Svarten-sønnen pleier alltid å være god rett ut etter pause, og vi tror han tar nok en seier mot svært overkommelig motstand. Galoppen er 5-åringens verste konkurrent, men fra et flott springspor på tillegg tror vi Olav Mikkelborg loser favoritten feilfritt ut. Isåfall tipper vi han er tidlig å finne i tet, og normalt bare stikker han fra dette feltet.

Adskillig tøffere er vårt andre bankervalg. 10 Vintage Lindy kommer nemlig ut som et foreløpig sjettevalg i V75-5, men vi tror det er en solid vinnersjanse. Den toppstammede 4-åringen vil trolig dra nytte av høyt tempo i front, og over landets lengste oppløp tror vi mesterkusk Vidar Hop spurter forbi alle tilslutt. Amerikanerimporten har nemlig vært ute i knallharde lag, og vi har fått gode rapporter fra kretsen rundt hesten. Sist satte Andover Hall-sønnen ny rekord på full distanse selvom han var halssyk. Nå er han frisk og trener som en "rund million", og vi er ikke i tvil om at han kjemper om seieren.

Flere innertiere
Det er ikke bare våre to singelkryss som har nummerdekken ti denne lørdagen. På fotballbanen er dette draktnummeret ofte synonymt med lagets beste spiller, og i V75-1 er vi ikke i tvil om at 10 Goal Boszorg hadde vært en vinner fra perfekte forutsetninger. Med springspor og Høitomt i vogna tror vi den kjappe traveren hadde blitt vond å slå, men rett før tipsene gikk i trykken ble hjemmefavoritten strøket.

Patrick Kluivert var en knallgod nederlandsk fotballspiller. Travsportens utgave er heller ikke uvant med å vinne, og lørdag jakter 10 Kluivert årets femte og karrierens 20. fulltreffer. 7-åringen blir favoritt sammen med mangeårig banechampion Jomar Blekkan, men kommer ikke til dekket bord i V76-6.

Bergenser Frode Hamre innfridde med to av våre bankere sist lørdag, og i V75-3 tror vi han har en ny god sjanse med 10 Hertiginnan C.D. Tredjevalget er nemlig i adskillig bedre form enn kuskens favorittlag fra regnværsbyen, og står dessuten 20 meter foran sine verste konkurrenter. Det tror vi fort blir avgjørende i dette hoppeløpet der hele 100.000 venter til vinneren.

I V75-finalen blir seiersvante Our Fame klar favoritt i jakten på årets niende triumf. Vi har god tro på hjemmehesten som dog være på topp for å holde unna for flere skarpskodde tilleggshester - deriblant andrevalget 10 Enjoy The Dance . Dette er en klassehest som har vunnet sine siste to V75-løp over dagens stayerdistanse, men vi har liten tro på at sindige Hans Petter Tholfsen begir seg ut på noen seiersdans selvom det skulle bli hat-trick lørdag.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1296 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på nrk2 lørdag kl. 18.00-18.45

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere