Gå til sidens hovedinnhold

Mirakelet i Viking

Peter Kovacs´ fremgang etter korsbåndsoperasjonen betegnes som sensasjonell.

STAVANGER (TV 2 Nettavisen): Det var i oppgjøret mot Ham-Kam i vårsesongen Kovacs pådro seg skaden som skulle sette ham ut av spill resten av sesongen.

Ungareren fikk sitt fremre korsbånd i høyre kne avrevet, og måtte opereres.

Men fremgangen etter operasjonen betegnes som sensasjonell. Vikings fysiske trener Thor-Arne Aasen hevder kraftspissen allerede er i så god form at han kunne spilt helgens kamp mot Odd Grenland.

- Fremgangen hans har vært helt sinnsyk. Jeg har jobbet i helsevesenet i en årrekke, men har aldri vært i nærheten av noe lignende. Muskelaturen rundt kneet han opererte er nå omtrent like sterk som før skaden, sier Aasen til TV 2 Nettavisen.

- Kan han være tilbake i serieinnspurten?

- Vanskelig å si. Begrensingene ligger kun i hodet til Kovacs. Han har fått et treningsprogram av oss som han har fulgt til punkt og prikke. Og det har gitt sensasjonelle resultater. I utgangspunktet ventet vi ham ikke før over nyttår, men nå kan han kanskje spille i Royal Leauge om Viking tar en plass der, svarer Vikings fysiske trener.

Og fortsetter:

- Det er nesten sånn at vi begynner å tro på mirakler. At han trener med ball igjen kun 10 uker etter korsbåndsoperasjonen er nesten for godt til å være sant.

Kovacs scoret tre mål for Viking i eliteserien før han pådro seg skaden. Selv tror han imidlertid ikke på flere fulltreffere for blåtrøyene denne sesongen.

- Det har godt veldig bra etter operasjonen, men jeg tviler på om jeg er tilbake allerede denne sesongen, sier han ordknapt.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken