CHELSEA-BORDEAUX 4-0:

LONDON (Reuters): Chelsea fikk en drømmestart i Mesterligaen. 4-0 er mer enn noe lag kan drømme om, selv om motstanderen bare er Bordeaux fra Frankrike.

Likevel fant manager Luiz Felipe Scolari mer enn nok å sette fingeren på.

- Vi startet bra og fikk tre poeng. Men vi gjorde for mange feil, sier han til Reuters, og fortsetter:

- Vi hadde ikke god nok kontroll over spillet og de fikk ha ballen for mye, spesielt i andre omgang. Men vi fikk to scoringer mot slutten av kampen, og resultatet var tross alt det viktigste.

Lampard-hjelp fra oven
Uansett, det var i realiteten aldri noen tvil om hvem som skulle vinne kampen der Frank Lampard satte inn 1-0 etter 14 minutter før han serverte Joe Cole og Florent Malouda 2-0 og 3-0. 4-0 Sørget Nicolas Anelka for, uten Lampard-hjelp.

Ikke overraskende var det Lampard som fikk mest skryt av sjefen etterpå. Og ikke bare for kampen mot Bordeaux, men for innsatsen i Mesterligaen de tre-fire siste sesongene.

- Han elsker fotball og trener hardt hver dag. Når du gjør det, får du hjelp fra Gud, sier Scolari.

På godt norsk: Herren lønner sine tro tjenere.

Frustrert Blanc
Mens Scolari til tross for feilene han mislikte var en lykkelig mann tirsdag kveld, var det mindre glede å spore hos Bordeaux-trener Laurent Blanc.

- Vi visste det kom til å bli tøft hvis Chelsea scoret først. Men måten det skjedde på var frustrerende, at Frank Lampard skulle heade et innlegg i mål. Vi visste at Chelsea kom til å angripe på denne måten, sier den tidligere Manchester United-stopperen, som også gremmer seg over forsvarsspillet da Joe Cole satte inn 2-0.

- Det er frustrerende at en liten fyr som Joe Cole skal komme seg forbi to-tre store karer og få heade i mål. Vi visste vi spilte mot et godt lag og skulle ha vist større fysisk styrke og mer engasjement. Vi kjempet så hardt for å komme til denne turneringen, men var ikke tøffe nok da alvoret startet. Skuffende, oppsummerer Blanc.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).