RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Misfornøyd med 18-målsseier

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Sist oppdatert:
Larvik kjørte over Gjøvik/Vardal og vant hele 38-20 i søndag. Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad (bildet) var likevel langt fra fornøyd etter kampen.

LARVIK - GJØVIK/VERDAL 38-20: Larvik tok kommandoen fra start, og ledet 22-10 ved pause.

Fakta Gildeserien kvinner

Da sluttsignalet gikk i Bergslihallen stod det 38-20 på resultattavlen.

- Dette var ikke godt nok. Pasningsspillet var for dårlig, vi scorer ikke på sjansene, og slurvet i perioder fælt. Nei, huff, dette var ingen stor kamp fra våres side, sier en skuffet Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Nettavisen like etter kampen.

Burde vunnet mye mer
- Men dere vant jo med 18 mål???

- Ja, ser du sånn på det, høres det jo greit ut. Men faktum er at vi burde scoret mye mer. Vi har veldig mye mer å gå på. Kampen totalt sett var skuffende fra vår side, mener Larvik-treneren.

Og fortsetter:

- Resultatet lyver faktisk. Vi burde enkelt vunnet med syv eller åtte mål til. Vi sløste bort sjansene, og det er ikke godt nok. Enkelt og greit. På dette nivået holder det ikke med slikt slurv, understreker Gjekstad.

Frykter gullet kan ryke
Larvik topper Gildeserien for kvinner med to poeng foran Byåsen og Tertnes.

- Det er jo på tabelltoppen vi skal være. Men skjerper vi ikke spillet i neste kamp, kan vi bli fratatt ledelsen. Målet vårt er gull, men vi må være ydmyke og ikke ta for lett på det, som vi i perioder gjorde mot Gjøvik/Verdal, konstaterer Ole Gustav Gjekstad.

Han frykter at både Byåsen og Tertnes kan snyte Larvik for gullmedaljen.

- Disse lagene er veldig veldig gode, og vi må passe oss. Det er en lang vei til sesongslutt, og vi må være topp motiverte om vi skal beholde førersetet fremover, avslutter Larvik-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere