RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mislykket hockey-taktikk

Sist oppdatert:
KRÅMYRA (TV 2 NETTAVISEN): Aalesund FK forsøkte nærmest på ishockeymanér å sende keeper Kim Deinoff opp på en corner i sluttminuttene for å utligne Rosenborgs 1-0-ledelse.

(AALESUND – ROSENBORG 0-2): Så gikk det da også som det pleier å gjøre på isen: Motstanderne slo kontra, og kunne score i åpent mål. I dette tilfellet var det innbytter Øyvind Storflor som fikk æren å fastsette sluttresultatet til 2-0 i RBK-favør.

Rosenborg hadde stort sett full kontroll gjennom hele kampen. Og trener Åge Hareide var veldig godt fornøyd med sine spillere.

Slappet av

– Vi gikk opp i en tidlig ledelse og deretter kunne vi slappe litt mer av. Vi gjennomførte en meget god kamp, underlaget og kampen i mesterligaen fra onsdag tatt i betraktning.

– Jeg ville ikke spare noen spillere i dag. Etter Brann kampen så lærte jeg at det gjelder å spille med sitt antatt beste lag. Og så lenge spillerne vil spille så har jeg ingenting imot å spille med toppet lag, selv om vi nettopp har vært ute i et tett kampprogram, forklarte Hareide overfro TV 2 Nettavisen.

Skuffet over Aalesund

Hareide var også skuffet over hjemmelaget.

– Jeg hadde forventet meg et enda bedre hjemmelag. Da vi møtte de på Lerkendal spilte de meget aggressivt og gjorde det vanskelig for oss. I dag synes jeg at de manglet den rette gløden, sier Hareide til TV 2 Nettavisen, og berømmet sine egne spillere med en god gjennomført kamp

Det ble skapt en god del sjanser i første omgangen. Rosenborg dominerte spillemessig hadde de fleste sjansene. Kampens prestasjon stod Azar Karadas for. Fra drøyt 16-meter klinket han ballen i vinkelen.

– Deilig å score et sånt fint mål, sa Karadas etter kampen.

Normark positiv

Ivar Morten Normark var som vanlig ingen slagen mann på Kråmyra.

– Vi la ned et bra arbeid, jeg fornøyd med prestasjonene til spillerne, men vi kan kanskje bli litt bedre rent taktisk, sa Normark etter kampen.

Han mente også at laget hadde fortjent et poeng i dag, noe Åge Hareide ikke var enig i.

– Det ville vært et ran, fastslo Hareide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere