Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miss på miss for Owen

Foto: scanpix
Sist oppdatert:
Michael Owen (24) er inne i sin svakeste Liverpool-periode noen gang. Bolton-kampen var hans syvende på rad uten nettkjenning.

BOLTON - LIVERPOOL 2-2: Stjernespissen, som skal ha antydet at han forlater Liverpool hvis laget ikke kvalifiserer seg for Champions League neste sesong, sliter med å levere varene for rødtrøyene.

Owen har ikke scoret siden 3-1-seieren over Leeds 25. oktober 2003, og selv om han var skadet en måneds tid sliter han med å finne tilbake til formen. Dessuten har fire av de åtte fulltreffere i år kommet på straffespark.

Burde scoret to

Mot Bolton kunne Owen ha rettet opp inntrykket, men nok en gang misset han store målsjanser. Slik som helt på tampen av kampen, da kaptein Steven Gerrard slet seg ned mot dødlinja og la perfekt ut til Owen på kloss hold. Men i stedet for å fyre av kjapt, rotet den engelske spissen rotet bort ballen i sin iver etter å score. Tidligere i kampen headet han i tillegg - helt umarkert - rett i nevene på Bolton-keeper Jussi Jaaskelainen.

Dermed ble det 2-2. Og Liverpool skal få en knallhard kamp om den viktige 4. plassen i ligaen. Newcastle er to poeng foran de røde på 4. plass, Charlton ligger også to poeng foran med én kamp mindre, og bak nærmer Fulham og Aston Villa seg. Liverpool har heller ikke vunnet på fire ligakamper.

Reddet av Gerrard

Det var nok en gang Steven Gerrard Liverpool-manager Gerard Houllier måtte stole på. Midtbanemotoren holdt rødtrøyene i gang med sine løp og pasninger, og han sørget også for den viktige 2-2-scoringen. Gerrard snek seg inn på bakerste stople og stanget inn en cross fra Anthony Le Tallec.

I Sam Allardyces 100. kamp som Bolton-manager, viste hjemmelaget at de er å regne med i den øverste delen av Premier League. Selv uten midtbanemotoren Jay-Jay Okacha, som spiller for Nigeria i Afrika-mesterskapet, viste laget tegn til klasse. Mot Liverpool var 36-åringen Youri Djorkaeff spesielt god. Det samme kunne ikke sies om Liverpools franske midtbanemann Bruno Cheyrou, som var tilbake med gamle synder mot Bolton.

Men Houllier og Liverpool-fansen er nok mer bekymret for en annen ting: Når skal Michael Owen begynne å score igjen?

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!