Gå til sidens hovedinnhold

- Mistenker ikke kampfiksing

- Vi har ingen grunn til å mistenke kampfiksing, sier Norsk Tipping, selv om også de stoppet alt spill på kampen mellom Lillehammer og Comet.

Norsk Tipping stoppet alt spill på kampen mellom Lillehammer og Comet cirka kvart over fem tirsdag ettermiddag. Kampen, som Comet vant 2-1, startet klokken 18.30.

- Mistenker dere kampfiksing?

- Nei, vi har ingen indikasjoner som peker i den retning. Vi stoppet den ut fra en ren forretningsmessig vurdering. Vi fikk relativt store innsatser på kampen innenfor kort tid. Det, sammen med info om at utenlandske selskaper stoppet spill på kampen, gjorde at vi også stoppet den, sier pressetalsmann Roar Jødahl i Norsk Tipping til TV 2 Nettavisen.

Kampen var ikke satt opp som singel hos Norsk Tipping, og måtte derfor kombineres med andre spill dersom man ønsket å spille på den.

- Vi tapte ikke penger på denne kampen. Mange kombinerte den med Storhamar og Vålerenga, som begge gikk på en blemme, forteller Jødahl.

Dermed var ikke Norsk Tipping like utsatt for eventuell kampfiksing som andre.

- Vi har ikke fremsatt slike beskyldninger og har heller ingen grunn til å gjøre det. Det vil vi ikke ha på oss, fastslår Jødahl.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken