Gå til sidens hovedinnhold

Mistet pusten etter superredning

Han leverte keeperspill til å miste pusten av, men Rune Jarstein mistet selv pusten mot Fredrikstad. Se redningen her!

(Trykk play i videovinduet over for å se et sammendrag fra kampen. Den omtalte superredningen ser du etter drøye fire minutter)

FREDRIKSTAD (Nettavisen): FFK-ODD 1-1 (spillerbørs og fakta)

Odd Grenland avsluttet vårsesongen sterkt, men var heldige som fikk med seg poeng hjem fra Østfold. Men én spiller fortjener en ekstra dag ferie, hvis man gir noe sånt, og det er keeper Rune Jarstein.

- En av mine beste
Sjansestatistikken viste solide 8-3 i favør Fredrikstad, men Jarstein stoppet alt. Etter 74 minutter stod han for dagens prestasjon. John Anders Bjørkøy fikk ballen i returrommet på 16 meters hold, dunket til, men Jarstein leverte en redning som selv hans store forbilde, Peter Schmeichel, ville vært stolt av.

- Jeg er fornøyd med den. Det er nok en av de fineste jeg har hatt. Den kom ganske fort, han fikk god treff, så ja, den er oppi der med de beste redningene mine, sier Jarstein rødmende til Nettavisen.

- Du rødmer?

- Ja. Jeg liker ikke å skryte av meg selv.

- Men den kom faktisk så fort at jeg landet på magen og mistet pusten etterpå, fortsetter landslagsreserven.

- Dårlig gjort, Rune
John Anders Bjørkøy skjønte ingenting da dommeren pekte på cornerflagget – og ikke dømte mål. Så sikker var han på scoring da lærkula forlot foten.

- Det var en fantastisk redning av ham. Jeg sa det til ham etter kampen – at det var dårlig gjort. Men det var veldig godt gjort. Skuddet kom overraskende og ikke for å skryte, men det var et bra skudd også – og en helt fantastisk redning.

- Er Jarstein Norges beste keeper?

- Det vil jeg ikke si noe særlig om, men han stod en veldig god kamp mot oss, og hvis han fortsetter som dette her så kan det ikke være lenge før han får tillit på A-landslaget heller, skryter FFK-kapteinen.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus