RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet Robben - vurderer Gamst

Sist oppdatert:
Tidligere i vinter valgte PSVs Arjen Robben Chelsea fremfor Manchester United. Det kan være bakgrunnen for Alex Fergusons interesse for Morten Gamst Pedersen.

Ryktene om Uniteds interesse for Gamst Pedersen har nådd England. Journalist og United-kjenner Stuart Mathieson mener det er sannsynlig at storklubben kommer til å legge inn et bud på Tippeligaens aller heteste navn, dersom det virkelig stemmer at Alex Ferguson har tenkt seg til Alfheim nest torsdag.

- Hvis sjefen sjøl stiller opp mener de nok alvor, sier Mathieson til TV 2 Nettavisen.

- Og jeg har forstått det slik at Gamst Pedersen er i klubbens søkelys.

Tidligere i vinter måtte Alex Ferguson skuffet innse at PSV Eindhovens supertalent Arjen Robben vraket et tilbud fra United til fordel for Chelsea. Det kan bli et valg som til sjuende og sist åpner døren til proffeventyret for Gamst'en.

- Alex Ferguson lyktes ikke i å hente Arjen Robben. Dermed er det ikke unaturlig at han vil kjøpe Tromsø-vingen i stedet, dersom han er god nok, tror Mathieson.

I dag "eier" Ryan Giggs venstreflanken i Manchester United. Og Matheison tror ikke det er hold i ryktene om at Ferguson ønsker å kvitte seg med waliseren. Han mener likevel klubben kommer til å kjøpe en ung spiller som på sikt kan ta over etter Giggs.

- Giggs forsvinner ikke. Han er bare 31 år ennå, og holder fortsatt nivået. Men han har et begrenset antall sesonger igjen, og klubben trenger en backup. En god ving, sier journalisten.

Det er ikke utenkelig at Sir Alex finner det han leter etter på Alfheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere