RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Misund også ut med skade

Sist oppdatert:
Først tirsdag blir det klart hvem som skal stå i mål for Lillestrøm i helgas kamp mot Sandefjord.

Heinz Müller må stå over etter rødt kort mot Stabæk. Reservekeeper Otto Fredrikson er operert. Mandag måtte så Per Magne Misund ut med skade tidlig for Lillestrøms 2. lag.

Keeperkrisen ble dermed komplett.

- Status er at vi skal ha en keeper på søndag, og hvis det ordner seg er Claus Reitmaier vår førsteprioritet, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft til TV 2 Nettavisen.

Hjem fra Hong Kong
Fjørtoft var i samtaler med Reitmaier allerede før kampen mot Stabæk, men hadde mandag ikke fått en endelig avklaring på om den 42 år gamle tyskeren er klar. Årsak: Tyskeren satt da på fly på vei hjem til Europa fra Hong Kong.

- Men man skulle nesten tro jeg hadde telepatiske evner. Jeg følte at noe kunne skje snart. Derfor ringte jeg ham til og med før kampen mot Stabæk, sier Fjørtoft.

- Vi har god kontroll
Mandag skulle Per Magne Misund testes for LSKs andrelag, men det gikk som klubben fryktet. Tidlig i kampen måtte han ut med en skade.

- Men vi må jo ha en keeper søndag. Og det blir en som ikke er i Lillestrøm nå. Vi har jo tre skadede keepere, så det er i hvert fall det vi jobber utfra. Og vi har flere alternativer. Dette tror jeg vi har god kontroll på. Det blir klart tirsdag eller onsdag, sier Fjørtoft.

- Har dere snakket med NFF om en dispensasjon?

- Ja. Selvsagt. Men vi må ha et konkret navn og en konkret kontraktssituasjon før vi kan ta saken dit. I dag har vi sett på alle lover og regler, så da kan vi i hvert fall følge reglene til punkt og prikke, forklarer Fjørtoft.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere