Gå til sidens hovedinnhold

Misunnelig på Semb

Skottlands landslagssjef Berti Vogts er misunnelig på kollega Nils Johan Sembs spissalternativer. – John Carew og Ole Gunnar Solskjær er glimrende spillere, mener Vogts.

- Problemet er at de har norske pass, sa Berti Vogts til NTB tirsdag. Tyskeren har ikke opplevd mange oppturene etter at han overtok Skottland. Sekkepipeblåserne ligger for tiden på tredjeplass i sin EM-kvalifiseringsgruppe – bak Tyskland og Island.

Viktig for Skottland

- Carew og Solskjær er glimrende spillere. Norge har også en sterk midtbane. Et meget sterkt lag, fastslo Vogts dagen før privatlandskampen mot Norge på Ullevaal. Den kampen blir en svært viktig test for skottene.

6. september tar Skottland imot Færøyene. Fire dager senere venter skjebnekamp i Tyskland, før det avsluttes hjemme mot Litauen i oktober.

- Hva er et godt resultat for deg mot Norge?

- Seier, sier en kontant Vogts til NTB.

Debut for Fletcher?

Skottland er i Oslo med sin antatt sterkeste tropp, om man ser bort fra skadeforfallene. Tirsdag var de skotske journalistene mest opptatt av Rangers-kaptein Barry Ferguson, som skal være aktuell for spill i den engelske eliteserien.

Manchester United-unggutten Darren Fletcher er med i A-troppen for første gang, og kan få sin debut på Ullevaal.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller