RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mitt drømmelag i Tippeligaen

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rune Jarstein har valgt sin førsteellever.

I serien «Mitt drømmelag i Tippeligaen» har turen kommet til Viking-keeper Rune Jarstein.

Landslagskeeperen er satt ut av aksjon i nærmere et halvt år grunnet skade, men har likevel tatt tid fra opptreningsperioden for å kåre sitt drømmelag fra Norges gjeveste serie.

Som vanlig i denne kåringen kunne heller ikke Jarstein plukke blant lagkameratene. Samtlige spillere må dessuten ha spilt i Tippeligaen til og med siste serierunde i årets liga.

Les også:
Her er Tromsø-spiller Tommy Knarviks drømmelag
Her er Odd-spiss Torgeir Børvens drømmelag

Her er Jarsteins utvalgte.

Keeper: Anders Lindegaard, Aalesund
- Han har vært stabil i hele år. Jeg liker også vinnerviljen hans. Han har temperament, og er en matchvinner. På keeperplassen var jeg ikke i tvil, sier Jarstein.

Backrekka:
Høyreback: Mikael Lustig, Rosenborg:

- Han har etablert seg på det svenske landslaget, og vært stabilt god i Tippeligaen. Jeg har også spilt med ham. Dermed vet jeg nøyaktig hvor god han er.

Midtstopper: Frode Kippe, Lillestrøm:
- Han er beinhard å møte - en bauta. Fortjener uten tvil en plass på laget.

Midtstopper: Miika Koppinen, Tromsø:
- Det sto mellom ham og André Muri. Det kunne vel egentlig vært Vadim Demidov også, men Tromsø har sluppet inn lite mål og Miika er en trygg og god spiller.

Venstreback: Tom Høgli, Tromsø:
- Han har vært meget bra på landslaget. Han har vært stabil i Tippeligaen. Joakim Våge Nilsen har vært god i Haugesund også, men valget mitt falt på Høgli.

Midtbanen:
Petter Vaagan Moen, Brann:

- Han har hatt sin beste sesong i karrieren, og scoret vel 14 seriemål. Fra midtbanen. Det er utrolig sterkt. Han har imponert veldig.

Anthony Annan, Rosenborg:
- Han betyr mye, veldig mye for det laget. Rosenborg med og uten Annan er to forskjellige lag. Han er fantastisk til å lese spillet og bryte baller. I tillegg er han også veldig god i lufta til å være så lav. Soleklar på laget mitt.

Ruben Yttergård Jenssen, Tromsø:
- Han har etablert seg i landslagstroppen, og også fått en del minutter på landslaget. Ikke nødvendigvis en spiller man legger så mye merke til men serverer gode pasninger og gjør ting enkelt og sikkert.

Markus Henriksen, Rosenborg:
- jeg kan rett og slett ikke la være å ta med ham. Han var meget god på trening der oppe også før han fikk sjansen. Da jeg så ham i aksjon. Så har han vist i kamp at han holder like godt og høyt nivå der. Han har en fantastisk skuddfot, og det har vært en glede å se ham i aksjon. Bankers på laget.

Spisser:
Djurdic og Sørum, Haugesund:

- Jeg gjør det enkelt. Nikola Djurdic og Thomas Sørum. De rykket opp før årets sesong, men har spilt veldig god fotball. Spesielt på hjemmebane, og jeg vil tro de har imponert hele Fotball-Norge. Mot oss scoret Haugesund også fire mål på bare en omgang. De fortjener spissplassene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere