Gå til sidens hovedinnhold

Mix på vei til LSK

Stabæk-spilleren innrømmer samtaler med den hardt satsende Åråsen-klubben.

Lillestrøm ansatte mot slutten av sesongen svenske Magnus Haglund som ny trener. Haglund er i full gang med å hente inn spillere til åråsenklubben, og nå skal Stabæks Mikkel «Mix» Diskerud stå øverst på ønskelisten.

Mix innrømmer at han har hatt samtaler med Lillestrøm, melder Romerikes Blad i sin papirutgave.

- Hatt gode samtaler
– Det er for tidlig å konkludere. Men jeg har hatt gode samtaler med LSK-ledelsen, og tror jeg forstår deres satsingstanker og filosofi for både sesongen og for årene som kommer. Jeg tror på det LSK driver med nå, med eller uten meg. Om jeg passer dem og de meg, er jo noe vi sammen kjapt må få avklart om vi tror på, sier Mix til RB.

Stabæk-spilleren har allerede sett to av sine lagkamerater skrive under for LSK, etter at Johan Andersson og Palmi Rafn Palmason ble offentliggjort som LSK-spillere i starten av desember.

Mix forteller at han allerede har fått et godt inntrykk av LSK-ledelsen.

- Bjarmann er en fin fyr, og jeg har jo lært meg svensk på treningsfeltet allerede, sier midtbanespilleren til Romerikes Blad.

- Prøve å få til noe
LSKs nye hovedtrener har tidligere stilt seg positiv til Mix, og svarte slik da Nettavisen spurte om interessen for han og Johan Andersson.

- Det er to gode spillere, helt klart. Teknisk gode, og det er klart det er navn som mange tippeligaklubber finner interessante. Det er navn vi diskuterer, så det er mulig vi prøver å få til noe, sa Haglund til Nettavisen.

Andersson er nå klar for klubben, Mix kan bli nestemann.

Han er for tiden på ferie hos familien i Arizona i USA, etter nylig å ha vært på treningsleir med amerikanernes OL-lag. Han understreker at ingenting er ferdigforhandlet med LSK.

– Akkurat nå kommer det vel mer an på om en avtale kan gi nok trygghet i både min og LSKs lommebok. Vi har ikke diskutert noe sånn ennå. Men jeg tror det viktigste for både meg og dem er at én annen brikke i tillegg kan falle på plass i LSK-kabalen, sier Mix, som ikke vil utdype hva det dreier seg om.

- LSK har nesten alt
At han har et godt øye til de hardt satsende gultrøyene er hevet over enhver tvil.

– LSK har jo nesten alt og trenger bare et godt lag som kan spille god fotball, ofte. Ikke bare når de åpner serien med 7-0. Ha, ha, det glemmes aldri. Kulturen og historien i Lillestrøm er jo allerede episk. Det ligger jo mye kvalitet i det å være et lag mange elsker å hate, sier Mix.

Så gjenstår det å se om han blir å finne i gult og svart neste sesong. Spennende blir det uansett for LSK-fansen, etter at laget allerede har forsterket laget med syv spillere. Erik Midtgarden, Isak Scheel, Guy Roger Toindouba, Sead Ramovic, Palmi Rafn Palmason, Johan Andersson og Jesper Westerberg har allerede signert for gultrøyene.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut