RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sara Johannessen/SCANPIX

Mjelde: - Endrer ingenting mot RBK

Sist oppdatert:
- Jeg ser ikke noen grunn til å endre noe vesentlig mot Rosenborg. Vi spiller jo en god kamp, sier Mons Ivar Mjelde dagen etter tapet for VIF.

- Jeg håper å ha Jan Gunnar Solli tilbake på lørdag og vi må sjekke en del av spillerne. Det virket som om saften og spruten manglet litt hos spillere som Erlend, Olli og Petter, men de har hatt et voldsomt hardt program. Nå får vi en uke å trene på og å finne ut hvem vi skal bruke, men det var ingenting i kampen i går som forteller at vi er på villspor. Vi skapte haugevis med sjanser, men taper likevel. Det var en typisk marginenes kamp, sier Brann-treneren.

- Var det seriemesterskapet som forsvant på Ullevaal i betydningen av at ingen hadde tatt dere igjen dersom dere hadde hatt 35 poeng nå.

- Vi er på ville veier hvis vi tror Tippeligaen vinnes tidlig i august eller om vi fokuserer på noe annet enn den neste kampen. Jeg har hele tiden sagt at det kommer til å bli tett helt inn og det tror jeg kommer til å skje. Nå gleder vi oss bare til kampen mot Rosenborg.

- Hvorfor kom ikke skiftene med en gang etter 0-1.

- Det var ingen grunn til det. Vi spilte godt og vi produserte jo sjanser. Jeg hadde følelsen av at Enga hadde en fallende kurve før scoringen og at vi var i ferd med å ta dem. De fikk en voldsom innsprøytning gjennom scoringen og fikk en til umiddelbart. Resten er historie. Vi kunne gjerne satt innpå Huseklepp fem minutter tidligere enn vi gjorde. Men vi presset jo på. Det var ikke mangelen på sjanser som gjorde at vi tapte.

- Olafur blir fraløpt i forkant av begge målene?

- Vi må fokusere på at Olli har spilt meget godt offensivt i de siste kampene og at han ikke skal settes i de situasjonene. Vi har unødvendige balltap foran begge scoringene. Det må vi slutte med. Vi ble avslørt ved et par anledninger og straffet veldig hardt av to prestasjoner av klasse av Morten Berre.

- Rosenborg-kampen på lørdag?

- Spennende å se ukens trening nå. Det er flere som banker på, men jeg føler ikke at vi ser tegn på at vi gjør noe riv ruskende galt. Tror ikke det blir store endringer. Hassan El-Fakiri viser at han er den spilleren vi visste han ville være, men vi er usikker på kampformen hans. Nå spiller han 2. lags kamp i kveld og det blir trening med mye spill på store flater denne uken, så vi får se.

- Hvordan tok Martin Andresen tapet?

- Han spilte en meget solid kamp der han misser på tre store sjanser og er involvert i det første mot oss. Han er ikke fornøyd med det, men det er viktigere å fokusere på det positive.

- Vi spilte en god bortekamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere