RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde: - Må ha en spiss

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
- Vi må ha en bakromsspiss før vi møter Marseille, slår Mons Ivar Mjelde fast etter å ha sett sitt lag gå videre i Champions League på Fetter Anton-vis

VENTSPILS/Latvia - iBergen.no - Gudene skal vite at marginene har ikke alltid vært på vår side i år, sa en meget lettet Mons Ivar Mjelde umiddelbart etter at laget hadde tapt 2-1 for ordinære Ventspils, her i den latviske havnebyen, men samtidig sett at bortemålet var nok til at Branns sesong fortsatt lever.

- Vi har ikke nok offensivt trykk. Det er for liten bevegelse der framme, vi trenger en bakromsspiss og den bør være på plass allerede til onsdag når vi skal møte Marseille.

- Tror du det er mulig?

- Jeg tror det er mer mulig nå enn det ville vært om vi hadde tapt her. Det er mer attraktivt å gå til en klubb som spiller om en plass i gruppespillet i Champions League og det kan også være at de som sitter på pengene er mer villig til å gamble slik situasjonen er nå. (Med seier over Marseille er så godt som 100 millioner kroner inne på bok i Sportsklubben Brann)

Leter med lykter
Brann leter fortsatt med lys og lykter etter en spiss. Sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen forteller at han de siste 48 timene har vært i Nederland og sett på prospekter som nå blir bydd fram.

I agentkretser er det tydelig kommunisert ut at dersom noen har en bakromsspiss så la Brann få se på ham.

Ighalo perfekt
- Ighalo hadde vært perfekt. Han har prestert i Tippeligaen og han er i sesong. De ute er midt i ferien nå.

- Hva med de andre norske dere har vært ute etter?

- Morten Moldskred ble altfor dyr. Forventningene i det norske markedet når vi kom på jakt var overdimensjonerte. Og Moldes Diouf - vel hvor god er han egentlig? Jeg er ikke klar til å lege ned det Ighalo ville kostet for å få ham til Bergen, sier Roald Bruun-Hanssen som vil jobbe til siste sekund av overgangsvinduet forsvinner for å få en spiller på plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere