RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde: - Trenger mer konkurranse

Sist oppdatert:
Arbeidstillatelse kom til Branns bakdel i dobbel forstand.

ODENSE (iBergen.no): En stødig Ramiro Corrales var savnet på Branns venstre back mot Odense. Samtidig som amerikaneren sitter hjemme i USA og gjør niks og ingenting mens han hever lønn i Brann, ble Hanstveit rundet av Martin Borre. Det ga 2-0 til Odense og et stikk til Brann og Hanstveit.

Arbeidstillatelse I
- Det er ingen hemmelighet at vi er på utkikk etter en venstrefotet spiller. Vi trenger mer konkurranse både på back og kant på den siden. Dette er noe vi har snakket om før og både Erlend og Petter ønsker økt konkurranse velkommen, sier Mjelde til iBergen.no.

Da Brann signerte Corrales uttrykket Hanstveit at det ville være positivt for hans utvikling med mer konkurranse. Han uttalte også da at det var positivt for klubben med flere gode spillere.

Arbeidstillatelse II
Hvor viktig det kan være å ha arbeidstillatelsen i orden kom godt til syne mot Odense. For mens Brann manglet en klar forsterkning, sørget Odense for å få papirene klare for sin nye mann fredag. Srdjan Radonjic kom riktig nok fra en ikke-EU-nasjon (som heller ikke er med i EØS), men lite hadde det å si da han ga Odense ledelsen 1-0 og ellers spilte godt for sitt nye lag.

Arbeidstillatelse eller ikke: for Brann sin del håper Mons at det å se fremover kan være løsningen for å komme ut av en negativ trend. Han legger likevel ikke skjul på at han er skuffet over det hans spillere leverte i går, men håper at hungeren etter å vinne kommer tilbake når Brann skal spille Royal League kvartfinale i løpet av uken.

Skuffet over spillerne
- Jeg er skuffet over holdningene til de enkelte, og som lag. Jeg hadde forventet mer selv om jeg vet at spillerne var slitne og har vært gjennom en tøff periode. I utgangspunket ønsket vi å vinne i dag, men det kan vi ikke gjøre mer med det nå. Jeg håper at vinnergnisten kommer tilbake til kvartfinalen. Samtidig mener jeg det er feil at spillerne bare skal få ut tenningen når det virkelig gjelder, sier Mjelde og utdyper:

- Å vinne er noe vi må trene på og bli gode til. Det er ikke akseptabelt plutselig å skru bryteren på når serien begynner. Vi må terpe på å vinne og gjøre det til en vane. Jeg har tatt opp dette med holdninger med spillerne. I de to første kampene på La Manga hadde vi tenningen, så forsvant den. Vi legger listen høyt og ønsker å vinne alle kamper. Vi får se i fortsettelsen og håpe på at det blir bedre

Blant spillerne Mjelde trekker frem på en ellers grå dag er keeper Håkon Opdal og midtstopper Armann Björnsson.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere