RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Mjelde åpner for å trekke seg

Sist oppdatert:
Brann-trener Mons Ivar Mjelde går i seg selv etter skandalekampen på Ullevaal.

(iBergen.no) : Et samlet pressekorps gikk hardt på Mons Ivar Mjelde etter det flaue 6-0-tapet mot Lyn lørdag kveld. Selv la ikke Brann-treneren skjul på at han ikke forstod stort av hva som foregikk ute på gressmatten. Overfor Bergensavisen bekrefter sportssjef Roald Bruun-Hansen at det blir full evaluering etter massakren på landslagsarenaen. Både spillere, trenere og han selv skal under lupen.

Les også:
- Min svarteste dag
Brent av Lyn-nedslag

Se spillerbørs

Trener Mjelde bekreftet i går at han vil ta konsekvensene hvis evalueringen konkluderer med at problemet ligger hos ham.

– Hvis det er én mann som er problemet her, hvis det er meg det står på, er det enkelt å gjøre noe med det. Da må jeg endre atferd. Eller så må jeg vekk, sa Brann-treneren til BA.

Se resten av rundens kamper direkte på TV 2 Sumo, eller følg dem i vårt livesystem.

Samtidig la han til at tilbakemeldingene fra spillere og Mjeldes personlige mentorer er gode. Kaptein Martin Andresen mener likevel at man kanskje bør se nærmere på Branns kampforberedelser, og hva som kan gjøres annerledes i garderoben like før kampstart, skriver BA.

Hva er galt med Brann? Si din mening i kommentarfeltet under.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere