*Nettavisen* Sport.

Mjelde avfeide video-uttalelser

Mons Ivar Mjelde røpet i et videointervju med en gjeng skoleelever fra Gimle skole i Bergen at Brann trenger én eller to forsterkninger for å vinne serien. Etterpå benektet han uttalelsene. Sjekk intervjuet her.

24.05.06 10:54

Klassekameratene Thomas B. Westerheim (14), Martin Gooderham (13), Herman Johnsen (14), Georg Kongsvik (14) og Mikko Saraste (14) lager filmen «Drømmen om Brann» som prosjekt på skolen.

De fikk et intervju med Brann-trener Mons Ivar Mjelde under mandagens trening. I intervjuet røpet Mjelde at Brann trenger én eller to forsterkninger for å bli seriemester denne sesongen.

- Kanskje vi må få inn en spiller eller to for å komplementere stallen vår, og for å gjøre oss mindre sårbare for skader, sa Mjelde i videointervjuet.

Det var på slutten av intervjuet Mjelde kom med uttalelsene.

Men etterpå - da lokalavisen Bergens Tidende ba den høytflygende Brann-treneren om utdype uttalelsene - avfeiet han det hele som «spekulasjoner».

Brann er imidleritd på kontinuerlig jakt etter forsterkninger, og har de siste månedene blitt koblet til både Eirik Bakke, Azar Karadas og den tidligere Brann-helten Seyi Olifinjana som potensielle sommerkjøp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.