RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde ferdig i Brann

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Erik Mjelde får ikke ny kontrakt og vil ikke bli satset på neste sesong.

Brann snakker for tiden med alle spillerne sine. De som har kontrakter som går ut etter 2013-sesongen får allerede nå beskjed om at de har en fremtid i klubben eller ikke.

- Jeg har fått beskjed om at jeg ikke kommer til å få en ny kontrakt i Brann. Det var en overraskende beskjed å få, siden jeg har spilt veldig mye siden jeg kom her, sier Erik Mjelde til BA.

28-åringen ble hentet til Brann før 2010-sesongen for to millioner kroner etter en solid sesong i Sandefjord.

Nå er ikke arnabuen med i rødtrøyenes fremtidsplaner. Han har kontrakt som går ut etter neste sesong.

- Siden Erik sier det selv, kan jeg bekrefte at han har fått beskjed om at han ikke vil bli satset på kommende sesong. Han får ikke tilbud om forlengelse av kontrakten sin, og kan i så måte vurdere sin egen fremtid allerede nå, forteller Brann-trener Rune Skarsfjord til BA.

Mjelde har ifølge BT vært en av spillerne Skarsfjord har ment sto bak spilleropppgjøret, som førte til at sesongevalueringen ble fremskyndet i en bråkete prosess for et par uker siden.

Mjelde svarer slik på om han tror bråket har påvirket hans fremtid på Stadion:

- Det må du nesten spørre treneren om. Ikke meg.

- Det er utelukkende sportslige årsaker til at Erik ikke er i fremtidsplanene våre. Det har vært en evaluering i trenerteamet, og den var enstemmig, hevder Skarsfjord.

Skarsfjord sier at klubben jakter en ny sentral midtbanespiller i tillegg til at de unge spillerne i klubben skal satses på.

Selv om Mjelde har fått beskjed om at fremtiden på Stadion ser dyster ut har han foreløpig ingen planer om å dra på klubbjakt i vinter.

- Nei, det er her jeg ønsker å spille. Jeg regner med at jeg vil få sjansen dersom jeg presterer godt på trening. Hvis jeg får en god sesong kan det kanskje få dem til å ombestemme seg, sier 28-åringen til BA.

Les flere saker om Brann hos BA.no!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere