RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde forberedt på spillerflukt

Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)
Sist oppdatert:
Misfornøyde benkeslitere kan forsvinne i sommer. Se listen.

(iBergen.no) : Mons Ivar Mjelde har i år en spillerstall som både er enhver treners drøm og mareritt. Ifølge Bergensavisen har tre av spillerne som hittil har slitt benken allerede bedt om møter med Mjelde og sportssjef Roald Bruun-Hanssen. Nylig gikk også Ardian Gashi ut i media og uttrykte vantro og undring over at han ble byttet ut mot Sandefjord og vraket mot Fredrikstad.

Brann-treneren er forberedt på at flere spillere kan få nok i løpet av kort tid, og forsvinne til andre klubber.

– Vi kjører med denne situasjonen frem til sommeren, før vi eventuelt gjør noe med antall spillere, sier Mjelde til BA, og bekrefter at det kan være aktuelt å leie ut eller selge noen av de som sliter med å etablere seg på a-laget.

Blant spillerne som hittil i år har slitt benken i perioder eller over lengre tid, finner man blant andre Helge Haugen, Ramiro Corrales, Robbie Winters, Erlend Hanstveit, Trond Fredrik Ludvigsen, Ardian Gashi og Bengt Sæternes.

Sportssjef Roald Bruun-Hanssen sier til BA at det er positivt at spillerne blåser ut når de ikke er fornøyde med situasjonen, og uttrykker stor forståelse for at flere i Brann-stallen ikke er tilfredse med benken og spill i tredjedivisjon.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere