*Nettavisen* Sport.

Mjelde forventer avansement

- Guttene sier de er best under press. Nå må de vise det, sier Mons Ivar Mjelde foran returmøtet i UEFA-cupen torsdag.

Brannspillerne er klinkende klare på at et svensk amatørlag ikke skal få stikke kjepper i hjulene på veg mot gruppespillet i UEFA-cupen. Og Mjelde forventer at spillerne holder ord.

- Vi sier alltid at vi skal vinne fotballkamper, men det er ikke alltid det ser ut til at spillerne gjør noe med det. I den første kampen mot Åtvidaberg så det ikke slik ut, og det var skuffende, sier Brann-treneren til iBergen.no.

Topper laget
Reservene som fikk sjansen i den første kampen blir nå plassert på benken til fordel for de etablerte spillerne. Det betyr trolig Miller, Andresen, Sæternes, Winters og Sigurdsson fra start. Sigurdsson trente i dag for fullt på Nymark, og var ikke plaget av ankelen.

- Det kal selvsagt komme ett og annet navn inn i første-elleveren, men nå har vi hatt mange dager uten kamp og spillerne bør klare dette selv om det er match igjen mot Molde på søndag. Og med den spillergruppen vi har, bør vi slå et lag som Åtvidaberg, sier Mjelde som er klinkende klar på at målet er å nå gruppespillet i UEFA-cupen.

Ollie og Vaagan usikker
Både Olafur Örn Bjarnason og Petter Vaagan Moen trente i dag alternativt. Begge blir med til Sverige, men det skal mye til om de kommer innpå gressmatten i løpet av kampen.

- Ollie spiller ikke hvis han ikke blir medisinsk klarert. Det vet vi ikke om han blir ennå. Petter er nok lengre unna. Han fikk seg et hardt spark i ankelen i den første kampen mot Glentoran, og det har plaget han med mye smerter. Foten har også vært hoven og vi kommer ikke til å ta noen som helst sjanser med han med tanke på kampen mot Molde.

Migen ikke i trening
Smellen Migen Memelli fikk i den første kampen mot Åtvidaberg var mer alvorlig enn først antatt. Fremdeles må albaneren ty til alternativ trening og er helt uaktuell til kampen mot Åtvidaberg. Trolig er han også uaktuell til Molde-kampen på søndag.

- Trist for Migen at skaden kom når han viste så pass mye godt spill. Men Migen er profesjonell og kommer helt sikkert tilbake, sier Mjelde om sin albanske elev.

Branns tropp: Håkon Opdal, Johan Thorbjørnsen, Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Örn Sigurdsson, Janez Zavrl, Bjørn Dahl, Cato Guntveit, Erlend Hanstveit, Erik Huseklepp, Martin Knudsen, Charlie Miller, Helge Haugen, Martin Andresen, Petter Vaagan Moen, Arnaud Monkam, Robbie Winters, Bengt Sæternes, Thorstein Helstad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag