Gå til sidens hovedinnhold

Mjelde gir laget fornyet tillit

Brann-treneren velger trolig samme startellever mot Vålerenga som i 3-1-seieren over Godset.

(iBergen.no) : På dagens formasjonstrening på Nymarksbanen fikk Robbie Winters, Bjørn Dahl og Erik Huseklepp tildelt grønne vester, noe som etter all sannsynlighet betyr at trioen starter på benken mot Vålerenga i morgen.

Det innebærer i så fall at Mons Ivar Mjelde velger å satse på de samme elleve som banket Strømsgodset 3-1 på Brann stadion mandag.

Her er laget:
Håkon Opdal – Cato Guntveit, Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Sigurdsson, Erlend Hanstveit – Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Ardian Gashi, Petter Vaagan Moen – Bengt Sæternes, Thorstein Helstad.

Klubbens amerikanske nyervervelse, Ramiro Corrales, var fraværende fra dagens trening på Nymark. Den tidligere Ham-Kam-spilleren har slitt med en vond tå siste uken, og har også stått over treningen i dagene før helgen. Det var likevel regnet med at amerikaneren skulle være klar for kampen på søndag, men dette er i øyeblikket usikkert.

Armann tilbake
På den positive siden er det verdt å merke seg at islandske Armann Björnsson i dag var tilbake i trening, etter å ha slitt med et halsonde. Kraftstopperen kan bli en viktig joker mot Vålerenga, dersom han er frisk nok til å spille kamp.

Humøret i troppen virket ellers å være på topp. Thorstein Helstad og Martin Andresen var i storslag, og mobbet og lo av hverandre gjennom hele treningen. Tidlig i økten kastet også Petter Vaagan Moen seg over Helge Haugen, og fikk halve laget med på lekeslåssing med Branns trofaste løpsmaskin. Se bilder fra bataljen her.

Terper mer på lissetrikset
Treningen ble avsluttet med frisparktrening, hvor blant andre Martin Andresen og Petter Vaagan Moen fant nettmaskene med noen flotte susere. Laget terpet også mer på det etter hvert svært så omtalte lissetrikset, hvor Jan Gunnar Solli later som han knyter skolissen like foran ballen.

Det virker dermed ikke usannsynlig at det blir mer humring på Brann Stadion mot Vålerenga, muligens etterfulgt av jubel, dersom Andresen og Vaagan Moen er like treffsikre i kamp som på trening.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra