RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde gransker Kvisvik-utspill

Sist oppdatert:
Mons Ivar Mjelde likte dårlig at Raymond Kvisvik gikk ut i media og krevde at keeper Ivar Rønningen burde får ny Brann-kontrakt. - Slike ting tar vi internt, sier Brann-treneren.

Det var i Bergens Tidende onsdag at Kvisivik rykket ut og ytret ønske om ny kontrakt for klubbens keeper Ivar Rønningen. Det fikk trener Mons Ivar Mjelde til å reagere lynraskt.

- Vi har en policy som går på at spillere ikke uttaler seg på en måte som kan sette en medspiller i et dårlig lys. Og i dette tilfellet kom Håkon Opdal dårlig ut. Slikt kan svekke tryggheten i gruppen, sier Brann-treneren til Bergens Tidende.

Skifter ikke mening

Raymond Kvisvik fastholder på sitt synspunkt, til tross hva Mons Ivar Mjelde mener.

- Ja, det gjør jeg. Men jeg vil presisere at jeg i intervjusituasjonen ga uttrykk for at det er Mons som tar ut laget, ikke jeg. At jeg omtalte Rønningen som førstekeeper, henger sammen med at han var førstekeeper siste del av forrige sesong, sier Kvisvik.

Måtte forklare seg

Kvisvik ble onsdag kalt inn på teppet for å forklare seg overfor Mjelde. Brann-treneren begrunner samtalen slik.

- Slike ting kan han ta direkte med oss. Vi har såpass stor takhøyde at slike ting skal det ikke være nødvendig å lese om i avisen. Tryggheten er et av de viktigste grunnelementene for en prestasjonsgruppe. Vi vurderer keepersituasjonen hele tiden. Ivar skal få et svar på sin fremtid i god tid før kontrakten går ut. Vi har en tett dialog med spillerne, og gjør det som er best for laget. For øvrig mener jeg spillerne kan få si hva de vil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere