RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: STIAN LYSBERG SOLUM (SCANPIX)

Mjelde håpet på lekkasje

Forsøkte å få laget til motstanderne før kampen.

ODENSE (iBergen.no): Etter nederlaget mot Odense var Brann-trener Mons Ivar Mjelde lite fornøyd. Han ønsket å se et lag fylt med glød og entusiasme, men var stort sett i stedet leder for en gjeng tafatte spillere. Ikke rart han i forkant prøvde å kuppe lagoppstillingen til motstanderne. Men tidligere Brann-spiller Jan Tore Ophaug bet ikke på agnet og holdt kortene tett til brystet.

- Jeg snakket litt med Mons før kampen. Han kom bort til meg og spurte meg om laget. Han hadde vel trengt det slik de spilte i dag. Siden jeg ikke er Brann-spiller mer tenkte jeg at de fikk klare seg selv, så jeg sa ikke noe, sier Ophaug spøkefullt til iBergen.no.

Tro mot sine egne prøvde han seg med samme mynt, men da var det Mjelde sin tur til å si nei. Fra spøk til alvor gjorde Ophaug en god figur for sitt lag. Men selv om han snøt noen av sine gamle venner for bonuskroner og selvtillitt er det ikke verre enn at alle er venner da fløyten gikk.

- Jeg har litt kontakt med guttene ennå og jeg var blant annet innom garderoben etter kampen. At vi vant og at det blir mindre bonus på dem har jeg ikke dårlig samvittighet for. De har vel nok penger som det er i Norge. Det er mer synd på oss her i Danmark, sier Ophaug, en smule mer alvorlig nå.

I Brann ble det som regel høyre back for trønderen når han var i aksjon. Dette var én av grunnene til at han valgte å forlate Bergen og prøve lykken i Odense. Selv om det ikke blir mer midtstopperplass i Odense angrer han ikke på valget.

- Jeg trives godt her og angrer slett ikke på valget med å flytte på meg. Men jeg følger med hva som skjer i Bergen. Jeg håper jo de gjør det godt og vinner kamper, bare ikke mot oss, sier Ophaug og smiler.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere