RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde hyller Janez Zavrl

Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no
Brann-trener Mons Ivar Mjelde hyller innbytter Janez Zavrl som søndag spiller for sin fremtid i Brann.

Etter at superstopper Kristjan Örn Sigurdsson tråkket over i kampen mot Lillestrøm onsdag, har det vært ramaskrik i Bergen, som tørster etter seriegull. Janez Zavrl erstattet Sigurdsson da han måtte ut og kom ikke bare heldig fra det. Blant annet var han direkte involvert i Lillestrøms første mål. Mjelde har uansett klokketro på sloveneren.

God erstatter
- Janez (Zavrl) har fått en del kritikk etter Lillestrøm-kampen, noe jeg mener er helt feil. Han gjorde en god kamp. Han var innblandet i to situasjoner som førte til mål, men det var ikke bare hans feil og det var de eneste situasjonene det var å si noe på. Janez er den beste erstatteren nå når Sigurdsson er ute, sier Mjelde til iBergen.no.

Selv om skaden til Sigurdsson er på bedringens vei mister han etter all sannsynlighet kampen mot Start søndag. Mjelde mener det på noen områder vil styrke Brann sitt lag.

- Janez er en utrolig god duellspiller. Når han kommer inn får vi noen plusser og noen minuser. De to spillerne har forskjellige egenskaper, men jeg føler meg trygg på at Janez vil vise hva han er god for når han nå mest sannsynlig får sjansen, sier Mjelde, som legger til at Sigurdsson har et håp om å rekke søndagens kamp.

Vil vise seg frem
Hovedpersonen selv er klar til å steppe inn og er ikke bekymret for at det stilles store forventninger til ham.

- Jeg har ikke fått så mye spilletid så det blir en utfordring å komme rett inn på laget. Jeg er ikke like samspilt som de som er faste, men jeg føler meg uansett klar til å spille og jeg gleder meg til kampen. Denne sjansen til å vise meg frem skal jeg bruke godt. At det stilles forventninger til meg opplever jeg som positivt. Det er en del av fotballen, sier Zavrl.

Zavrl har en avtale med Brann ut sesongen, men bergenserne har opsjon på kjøp ut august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere