Mjelde lover hevn

Mjelde er krystallklar på at tapet i dag skal gå ut over Levanger på onsdag.

02.07.06 21:14

(Hamar iBergen.no) Mons Ivar Mjelde var en fattet mann da han omsider kom ut av garderoben - en god halvtime etter kampslutt.

- Hva var det du sa til spillerne dine der inne?
- Jeg har ikke sagt så mye - vi hadde en dialog der alle var enig om at tapet skal gå ut over Levanger på onsdag i cupen. Det er viktig å ikke lage noe større ut av dette enn det er. Vi har tapt en fotballkamp og slikt skjer, sier Mjelde til iBergen.no.

- Var det flaut å få fire i hatten?
- Det er selvsagt uvant for oss å slippe inn fire mål i en kamp siden vi kun hadde sju baklengs på de elleve første kampene. Men vi må tåle å tape fotballkamper. På bortebane i Tippeligaen går det ikke alltid stang inn og det gjorde det ikke i dag. Men vi må ikke miste troen og det tror jeg ikke skjer heller. Jeg er trygg på at vi løfter oss til neste kamp, sier Mjelde til iBergen.no.

Brann har et tett kampprogram fremfor seg med både serie, cup og europacup-kamper de nærmeste ukene. Men Mjelde vil ikke spare på kruttet og nekter å spille på sparebluss.

- I dag var det bare kampen der alt gikk imot. Tverrligger, bom på straffe og store sjanser. teller du opp sjansene så tror jeg vi hadde like mange som HamKam. Men de var effektive og det var ikke vi, oppsummerer Mjelde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag