RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde ønsker ikke skottene

Sist oppdatert:
Robbie Winters og Charlie Miller blir ikke med på treningsleir.

(iBergen.no): Lørdag reiser Brann på treningsleir til Gran Canaria, men det blir uten den skotske duoen Robbie Winters og Charlie Miller. Dette slår neppe ned som noen bombe, men skottene proklamerer selv at det er uaktuelt å reise med resten av troppen. Trener Mons Ivar Mjelde slår tilbake med å uttale at han ikke ønsker dem med på treningsleir.

- Jeg blir ikke med ned, nei. Jeg ser ingen grunn til at jeg skal være med heller. Jeg ønsker å få vise meg frem for en klubb og da blir det vanskelig hvis jeg er der nede, sier Winters til iBergen.no.

Ordklangen fra Charlie Miller er temmelig lik:

- Jeg ser ingen vits i at jeg skal være med ned. Dessuten tror jeg ikke Mons (Ivar Mjelde) ønsker at vi skal være med ned. Selv om han ikke har sagt det direkte til oss så ligger det i luften, forteller Miller til iBergen.no.

Mjelde på sin side er godt i gang med å planlegge 2007-sesongen, uten Miller og Winters i troppen.

- Vi planlegger 2007 uten skottene. Vi ønsker ikke at de skal være med ned og håper å få avklart situasjonen deres så snarlig som mulig. Foreløpig er det ingen interesse og vi vet ikke hva utfallet blir. Vi håper å få til en løsning med prøvespill eller noe, sier Mjelde til iBergen.no.

Skottene har kontrakt med Brann ut 2007. Det betyr at Brann må betale lønn til skottene selv om de ikke brukes. Brann har sagt at de ønsker penger for de to uønskede spillerne. Det har imidlertid ikke kommet noen bud på dem. Overgangsvinduet er åpent fram til 31. januar, men det vil fortsatt være mulig med overgang til skandinaviske klubber frem til 31. mars.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere