RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde skal time toppformen

Sist oppdatert:
Erik Huseklepp er i knallform. Ved hjelp av Mjelde skal skal han unngå å tråkke i samme felle som i fjor.

Stadion (iBergen.no) - Brann-Odense 1-1

(iBergen.no ) Siden kantspilleren debuterte for Brann i fjor høst gikk formpilen bare én vei – oppover. Da vinteren kom fortsatte Huseklepp formstigningen og han spilte nesten samtlige oppkjøringskamper frem mot sesongen. Så sa det brått stopp. Medgangen tok slutt og elendigheten kom snikende på. Tidvis har Huseklepp vært helt ute i kulden hos Brann, men mot Odense viste han hvorfor trener Mons Ivar Mjelde har uttalt at spilleren ikke er til salgs.

Vant til treningsmengden
- Årsaken til formsvikten jeg fikk denne sesongen var at jeg spilte for mange kamper. Det ble også mange harde treningsøkter, noe jeg ikke var vant til fra før. Men det kommer ikke til å bli noe problem mot neste sesong. Nå er jeg vant til treningsmengdene og skal unngå det samme kjøret frem mot seriestart som jeg hadde foran denne sesongen, sier Huseklepp til iBergen.no.

I likhet med Huseklepp lærte trener Mons Ivar Mjelde noe i forhold til å time toppformen til driblefanten frem mot når alvoret slår til.

- Det ble veldig mange kamper for Erik i vinter og det førte til at han ble tungpusten og ikke orket like mye etter hvert. Det skal vi gjøre annerledes frem mot neste år. Målet er å fortsette utviklingen hans og porsjonere formstigningen slik at han når formtoppen når serien begynner, sier Mjelde under pressekonferansen etter kampen.

Tenker på Royal League
I oppkjøringen mot neste sesong håper Huseklepp at han kan få et individuelt opplegg slik at han faktisk når formtoppen når han skal. Ennå er det kamper igjen i Royal League så hva opplegget blir er ennå ikke klart.

- Jeg ønsker og tror det skal bli lagt til rette for meg slik at jeg får et opplegg som er best mulig for å nå toppformen i tide. Hva konkret det skal bestå i har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg konsentrerer meg om de to siste kampene for i år nå, sier banens beste mot Odense.

Det var Huseklepp som gjorde forarbeidet og slo målgivende pasning til Ardian Gashi.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere