RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde snakker åpent om GULL!

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Først ville ingen snakke om det, så var det noen som nevnte det. Nå har selv Mons Ivar Mjelde tatt bladet fra munnen, og snakker om gull til Bergen og Brann.

Etter en utrolig innsats av sportslig leder Per-Ove Ludvigsen på overgangsmarkedet snakkes det nå - endelig - om gull for åpne dører på Stadion. Med nye spillere i sommer - Eirik Bakke, Thorstein Helstad, Ardian Gashi og Armann Björnsson - skulle Brann ha alle tiders muligheter for å nå helt til topps. En kraftig forsterkning av spillerstallen til tross, Mjelde føler ikke mer av gullpresset.

Mål om gull
- Vi har et stort press fra før. Vi har som mål å ta gull, større press enn det får du ikke. Om vi ikke skulle klare det og bli nummer to eller tre, så er det en del av gamet. Målet vårt er å kjempe i toppen og fortsette å utvikle oss. Vi har vist at vi trekker til oss attraktive spillere, som tyder på at det vi jobber med på Stadion er riktig.

Blant spillerne som har turt å nevne gull gjennom hele sesongen, er Martin Andresen, Charlie Miller, Robbie Winters og Janez Zavrl, mens Mjelde stort sett har snakket om en kamp av gangen.

- Gode muligheter for å vinne
Nyervervelsen Eirik Bakke er derimot ikke redd for å nevne edel valør.

- I Brann har jeg gode muligheter til å vinne noe. Vi går for gull og jobber knallhardt mot det. Selv om vi på papiret har et godt lag, er det langt fra avgjort. Vi må alle prestere, sier Bakke.

Med åtte seriekamper igjen, leder Brann serien med ett poeng foran Lillestrøm og Rosenborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere