RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde unngår stjernenykker

Foto: Lise Åserud (Scanpix)
Mange av Brann-stjernene ønsker selvsagt å spille mest mulig. Med dobbel dekning på nesten alle plassene er det kommet et nytt fokus i Brann - unngå stjernenykker.

Etter å ha hentet inn Thorstein Helstad, Armann Björnsson, Ardian Gashi og Eirik Bakke, er det større kamp om plassene på laget enn noensinne. Flere stjernespillere har det vel knapt nok vært heller. Med det kan nykkene komme, men Mjelde har en plan for å unngå uro i spillergruppen både på kort og lang sikt, ifølge Bergensavisen.

Fellesskap
- Nå er det åtte seriekamper igjen, og jeg tror ikke at noen tenker på noe annet enn den oppgaven vi har foran oss. Det handler om å ha en dialog med hver enkelt spiller, samtidig som man hele tiden printer inn i hodene deres at de er en del av et fellesskap. Dette har vi vært flinke til før, og det skal vi fortsette med, sier Mjelde til avisen.

En ny utfordring til tross, Mjelde er selvsagt strålende fornøyd med å kunne disponere en så slagkraftig spillertropp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere