RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde vil drepe spenningen

Sist oppdatert:
Brann-treneren håper han slipper å stille toppet mannskap i returkampen mot Suduva.

(iBergen.no) Brann satser hardt på å komme seg til gruppespillet i UEFA-cupen. Da bør ikke Suduva fra Litauen by på større problemer for serielederen. Derfor spares ingen av stjernene i morgendagens hjemmekamp.

Ingen reprise
I 2002 var det nettopp Suduva som satte en stopper for Branns e-cupeventyr. I fjor var det snekkerne fra 1.divisjonsklubben Åtvidaberg. Det skal ikke skje igjen.

- De har noe gode enkeltspillere og blant annet to brasser som er veldig sentrale. Laget er et typisk østeuropeisk lag der det spilles mye på individuelle ferdigheter. Men vi kommer til å fortsette med det vi gjorde mot Rosenborg og vil gjøre jobben hjemme. Jeg ønsker at spillerne mine skal gjøre en knalljobb i morgen, sier Mjelde som helst ser at Brann avgjør den 2.kvalifiseringsrunden før bortekampen i neste uke.

- Til bortekampen har vi et strammere program med Start borte, så Suduva og så Sandefjord til helgen igjen. Da er det greit å kunne spare noen av spillerne, sier Mjelde.

Ikke imponert over Suduva
Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen var i helgen i Litauen for å se morgendagens motstander i toppkampen mot Kaunas. Suduva tapte 4-0 og sportssjefen kom smilende tilbake fra utenlandsoppholdet.

- De har et par gode enkeltspillere, og noen stoppere som er gode hodespillere, men laget er dårlig organisert. Da det raknet i kampen, raknet det skikkelig, sier Bruun-Hanssen til iBergen.no.

- Men fotball er fotball. Nybergsund har vel slått ut noen gode lag, påpeker sportssjefen og sikter til 2.divisjonslagets seire over Fredrikstad og Vålerenga i cupen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere