RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde vil spille utendørs

Sist oppdatert:
VESTLANDSHALLEN (TV 2 Nettavisen): Brann-trener Mons Ivar Mjelde liker dårlig at flere kamper i Royal League må spilles innendørs.

I går måtte Brann spille inne i Vestlandshallen mot danske Odense, noe som verken Mons Ivar Mjelde eller danskenes trener hadde mye til overs for.

- Fotball skal spilles utendørs. Og på gress, ikke knallhardt kunstgress, slår Mons Ivar Mjelde fast overfor TV 2 Nettavisen.

- Helt enig. Men slik baneforholdene er i Norge på denne årstiden, er det vel ikke så mye vi kan få gjort med dette, sukker Odenses trener Klavs Rasmussen.

Mons Ivar Mjelde håper Brann slipper å spille innendørs i Royal League på denne årstiden i fremtiden.

- Det jobbes jo nå med undervarme og forbedring av anlegg i hele Norge. Det gjelder også her i Bergen. Planene om et nytt moderne stadionanlegg er klare, så om bare få år tror jeg vi slipper å trekke innendørs, spår Mjelde.

Har fordel
Mjelde innrømmer likevel at Brann har fordel av å spille inne i Vestlandshallen mot sine motstandere i Royal League.

- Selvsagt har vi fordel når vi trener på dette underlaget jevnlig. Men når det er sagt, trener jo også Odense på kunstgress, så i den kampen er det usikkert hvor stor fordelen var, sier han.

Landslagets assistenttrener Stig Inge Bjørnebye mener også at fotballkamper bør spilles utendørs.

- Selvfølgelig er det utendørs fotballkamper skal spilles. Og jeg håper og tror at det bare er et tidspørsmål før vi slipper å spille Royal League i innendørshaller. Fotball skal spilles i frisk luft foran mange tilskuere, konstaterer Bjørnebye.

Også Vålerenga har spilt kamper innedørs i Royal League, blant annet mot Djurgården i Valhall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere