MJØNDALEN - KFUM/OSLO 2-2:

MJØNDALEN: Det endte uavgjort 2-2 i fotballens 1. divisjon mellom Mjøndalen og KFUM lørdag ettermiddag. MIF slet spillemessig i bunnkampen, og var alt i alt heldige som fikk med seg poeng.

Mjøndalen fikk en katastrofe-start på kampen. KFUM fikk til et fint angrep på venstrekanten i åpningsminuttet, men MIF-forsvaret sov. Til slutt kunne Remi-André Svindland bredside ballen i mål fra kort hold etter utrolige rundt 30 sekunder. Litt senere ble det rokeringer hos vertene da Meinhard Olsen dessverre måtte gå ut med skade.

En særdeles trøblete innledning for Mjøndalen., og hjemmelaget slet med å finne noe rytme i spillet – ble løpende etter. Bruntrøyene var på etterskudd i mye, og var heldige som ikke havnet bakpå med 2–0 da «Kåffa» traff stolpen etter 27 minutter.

Det virket som Mjøndalen maktet å spille seg litt lenger inn på KFUMs banehalvdel helt på tampen av omgangen. Rett før pausesignet utlignet Adrian Aleksander Hansen til 1–1 etter et frispark, da han satte ballen i nota fra kort hold. Ikke helt rettferdig, men den var viktig for vertene i en svak omgang.

I starten på andre omgang var det også KFUM som virket farligst, og som spilte seg fram til noen brukbare sjanser. MIF hadde fortsatt trøbbel med å få tak i ballen. Det gikk som det måtte gå. Oslo-laget broderte seg lett igjennom hjemmelagets forsvar etter snaue 70 minutter. Simen Hestnes kunne enkelt score til 2-1.

Men Mjøndalen hadde ikke tenkt å gi seg. Ti minutter senere la innbytter Brinder Singh nydelig inn fra høyre, og foran mål dukket Kristian Lien opp og headet inn 2-2. Det ble også sluttresultatet.