Gå til sidens hovedinnhold

"Moa" i målform

Mohammed "Moa" Abdellaoue (21) scoret begge målene da Skeid spilte 2-2 i generalprøven mot Follo Fotball på Bislett stadion.

Bislet: Jeg er fornøyd med to mål, men jeg skulle gjerne hatt ett til etter pause, sier "Moa".
Situasjonen han tenker på kom etter en times spill, men alene med Follo-keeper Glenn Arne Hansen ble han stoppet i siste liten.
Men jeg synes formen er på vei. Vi har trent hardt i vinter, så beina er litt tunge. Men jeg føler meg litt piggere nå, sier "Moa".
Det viste 21-åringen til gangs før pause. Skeid var gode, og "Moa" gnistret på topp.
Målene var fine. Det ene kom etter en retur, og den andre scoringen var tatt ut av læreboka med mange fine trekk før jeg fikk ballen, sier to-målsscoreren.
Skeid ledet 2-0 til pause etter en omgang de dominerte.
Follo var ikke med i det hele tatt før pause, og jeg synes vi spilte bra, sier 21-åringen.

Tut og kjør

Var førsteomgangen bra, så var den andre det stikk motsatte. Skeid fortsatte å skape målsjanser, men bakover var det mer lurvete. Follo kom alt for lett til, og scoret omgangens to eneste mål.
Jeg vet ikke helt hva som skjer, men vi lar Follo få være med. Og det var unødvendig. Men generalprøven skal jo ikke være bra heller, sier "Moa".
Førstkommende mandag er det alvor. Da venter Ham/Kam på Briskeby.
Det blir tøft, men vi vet at vi kan slå dem, sier "Moa".
Hvordan da?
Vi vet hva som venter oss, det kommer til å bli fullt trøkk fra første stund. Klarer vi å stå i mot i begynnelsen, så har vi en fin sjanse, mener 21-åringen.

Øvre halvdel

Klubbene i 1. divisjon satser som aldri før, og "alle" skal havne på øvre halvdel av tabellen. "Moa" er ikke så beskjeden han heller.
Vi må tørre å si at vi har mål om å bli nummer fem, og det mener jeg at laget vårt er bra nok til også.
Hvilke klubber tipper du vil kjempe i toppen?
Molde og Ham/Kam kommer garantert til å være med der oppe, og så tror jeg også Bryne og Bodø/Glimt vil ligge i toppen, sier Mohammed Abdellaoue, som har spilt fotball i Skeid siden han var tolv år.
PS! Kjell André Thu (22) fra Sandefjord har skrevet under for Skeid, mens Tor Einar Leira har blitt lånt ut fra Skeid til Asker denne sesongen.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud