*Nettavisen* Sport.

Moa scorer igjen

Foto: AFP/Scanpix

Vi tror på seier for Hannover 96, inkludert en scoring signert Moa

01.10.10 09:01

Les også: Lesernes oddstips fredag

Vi finner blant annet norsk, fransk, tysk og irsk fotball på langoddsen i dag, og vi retter blikket mot Tyskland, og Moas nye klubb Hannover 96.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Hannover 96 - St. Pauli
Folk i Hannover er positivt overrasket både over Hannover 96 sin foreløpige tredjeplass, og nyervervelsen fra Norge, M. Abdellaoue. Klubben har 2-1-0 på hjemmebane, sist ble det 4-1 over Werder Bremen. 2-2 mot Bayer Leverkusen og 2-1 over Eintracht Frankfurt før det. Hannover 96 var ventet å slite i bunnen hele sesongen, men foreløpig er det bare smil og fotballglede.

FC St. Pauli er nyopprykket og de hevder seg også på høyeste nivå. Forrige bortekamp vant de 2-1 over Borussia Mönchenglad, og de har tidligere slått Freiburg på bortebane også. 0-1 tap i Köln forøvrig, men 2-0-1 på bortebane er jo blant de bedre. Tre hjemmekamper i samme periode har bare gitt 0-1-2.

For Hannover er spissen Didier Ya Konan ute med skade. Ellers ser det bra ut. For St. Pauli er Carsten Rothenbach, Fabio Morena, Matthias Hain og Richard Sukuta-Pasu definitivt ute, mens det nå også ser ut som Florian Bruns og Matthias Lehmann er ute med influensa.

Nok et oppgjør denne sesongen mellom to nord-tyske klubber på AWD-Arena. Det er snart ti år siden forrige møte. Hannover har imponert, både hjemme og borte, og vi tror det er meget gode sjanser for enda en hjemmeseier i dag. St. Pauli ser ut til å være noe svekket av sykdom og skader, mens Didier Ya Konan er eneste fravær hos hjemmelaget. Han er en viktig bidragsyter, men Moa er ikke fremmed for å bidra på topp han heller. 1,95 i odds på hjemmeseieren her frister, oddsen er slett ikke ille. 100 kroner settes på Hannover 96, som single. Spillefristen er klokken 20.25.

19. Hannover 96 - St. Pauli 1,95 3,10 3,20

Klikk her for å levere dette spillet.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Moa scorer igjen
På Hannovers hjemmeside leser vi at Moa etter all sannsynlighet starter som spiss, og at det i dag kan ligge an til en formasjonsendring, siden spissmakker Konan er ute. Moa spiller trolig alene på topp. Gjør han ikke, blir en eventuell spissmakker Mikael Forssell eller Mike Hanke, men treneren nevner alternativet med Moa som ensom spiss.

Moa har scoret fire mål for Hannover, av lagets i alt 11 mål på seks runder. Som vi husker fra Vålerenga kan han av og til være ganske anonym på topp, før han plutselig dukker opp på riktig sted og scorer. Andre ganger har vi sett ham score både to og tre ganger i samme kamp, noe han kommer til å gjøre for Hannover også før eller siden.

Hannover har resultatene 4-1, 2-2 og 2-1 i sine hjemmekamper, noe som gir et bra snitt for antall scoringer. St. Pauli har sluppet inn ett mål i alle sine tre bortekamper. Mot St. Pauli vurderer vi det som sannsynlig at Hannover scorer minst ett mål, vi tror også de vinner kampen. Noen skal i så fall score dette eller disse målene, og 2,05 i odds på at Moa scorer minst en gang i kampen, spilles. Objektet er singelspill og vi prøver 100 kroner på Moa. Fint at Norsk Tipping kommer med et målscorerspill på en fredag.

21. Moa - scorer mål? (ja/nei) 2,05 1,45

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.