RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud/Scanpix

Moa senket FCK

Sist oppdatert:
Vålerengas angriper i storform mot danskene.

FC KØBENHAVN - VÅLERENGA 1-2:

Det startet dog ikke så godt for klubben fra Oslo øst. Freddy dos Santos var sist på ballen da danskene tok ledelsen etter 20 minutters spill på FCKs treningsanlegg.

Kvarteret senere var forsvarsveteranen nær på å sette enda en ball i eget bur, men ballen gikk en liten meter utenfor buret til Lars Hirschfeld.

Til tross for spillmessig overtak, gikk den norske hovedstadsklubben inn til pause på stillingen 1-0 til Ståle Solbakkens mannskap.

Men i de siste 45 minuttene var det duket for Mohammed Abdellaoue-show. Allerede etter ett minutts spill ut i den siste omgangen utlignet de norske gjestene.

Morten Berre la et flott innlegg fra høyrekanten som «Moa» headet kontant i mål.

Kvarteret senere scoret Vålerenga-angriperen et nærmest identisk mål, men denne gangen var det Mohammed Fellah som var nest sist på ballen.

Vålerenga presset på for flere scoringer, men fikk det ikke. Dermed endte det med en sterk 2-1-seier til nordmennene over det danske hovedstadslaget.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere