HANNOVER - WERDER BREMEN 3-2:

Mohammed «Moa» Abdellaoue fortsetter å bøtte inn mål for Hannover.

I torsdagens Europa League-kamp banket han inn et flott mål mot Vorskla Poltava, og nordmannen fortsatte scoringsshowet i søndagens kamp mot Werder Bremen.

Moa scoret hele tre mål, og viste med det at han ikke har blitt hemmet av skaden, som nylig satt han ut av spill en periode.

- Det føles utrolig godt. Jeg er veldig fornøyd, sier Moa til VG Nett.

Godt målsnitt
Den norske spissen viser et imponerende scoringssnitt om dagen. Moa har bare spilt fem kamper i Bundesliga, og er med dagens scoringer oppe i seks mål.

I tillegg har Moa kun spilt 90 minutter én gang, og 358 minutter totalt. Det betyr at Abdellaoue har et snitt på én scoring hvert 60. minutt.

Moas første scoring kom på straffe allerede etter to minutter. Spissen satt ballen i det høyre hjørnet. Keeper Sebastian Mielitz valgte riktig hjørne, men klarte ikke å forhindre scoring.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Etter 38 minutter doblet Abdellaoue ledelsen, da Hannover vartet opp med en nydelig kontring. Jan Schlaudraff satt fart langs høyrekanten, slo inn til Moa, som holdt unna for midtstopper Sebastian Prödl og satte ballen sikkert i mål fra kort hold.

Like før pause reduserte Werder Bremen gjennom Marko Arnautovic, men dette var Moas dag.

Etter seksti minutter vant Lars Stindl ballen og slo inne i feltet. Der ventet Sergio Pinto som flikket videre til Moa, som kunne dytte ballen i mål fra kort hold. Det ble ropt på offside, men etter en kort diskusjon med sin assistent, valgte dommeren å godkjenne målet.

Fikk stående applaus
Dermed ble Moa den andre nordmannen i historien til å lag hat trick i bundesligaen. Den første var Arne-Larsen Økland.

Like etter ble Moa tatt av banen til stående applaus fra hjemmepublikummet.

Uten Abdellaoue klarte Hannover å holde ut. Werder Bremen fikk en redusering, men det endte med tre poeng til Hannover, som nå ligger på fjerdeplass i Bundesliga.

- Vi starter bra i første omgang, og så faller vi litt og gir Bremen initiativet. Vi vet at de kommer og at de spiller bra fotball, men vi står imot. Det føles veldig godt å få det siste målet, sier Moa til VG.

Moa har nå scoret seks mål på de fem kampene han har spilt og ligger på andreplass på toppscorerlisten i Bundesliga, to mål bak Mario Gomez.

HTML EMBED