*Nettavisen* Sport.

Moan førte an i trippelseier

Magnus Moan vant lørdagens kombinertrenn i Ramsau. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Krog og Riiber også på pallen.

Magnus Moan gikk seg opp fra 20.-plass og vant lørdagens verdenscuprenn i kombinert. Magnus Krog og Jarl Magnus Riiber ordnet norsk trippelseier.

Moan spurtet inn til seier, og det måtte målfoto til for å skille ham fra Krog. Til slutt var det Moan som kunne juble for sin 25. verdenscupseier. Riiber sikret en helnorsk seierspall etter å ha spurtet inn til en tredjeplass foran tyske Tino Edelmann.

- Det er morsomt å være tilbake igjen. Jeg er stolt over laget, og det er fantastisk med tre norske på pallen, sa Moan i et intervju med Det internasjonale skiforbundet (FIS).

- Det ble en glimrende norsk dag. Det startet fantastisk i bakken med Riiber som den soleklare eneren, og så fikk vi vist hvor gode vi er i sporet, sa NRK-kommentator Fred Børre Lundberg.

Riiber var klart best i lørdagens hopprenn og gikk ut med et klart forsprang. Han greide å holde unna for alle unntatt de to lagkameratene som sammen gikk seg opp fra 19.- og 20.-plass.

I mål skilte bare ett sekund mellom Moan, Krog, Riiber og tyske Edelmann på fjerdeplass.

Jørgen Graabak ble nummer seks, Håvard Klemetsen nummer 14, Jan Schmid nummer 18 og Mikko Kokslien nummer 21. Med sin 2.-plass overtok Krog ledelsen i verdenscupen sammenlagt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.