RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moan i gullform

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:
Magnus Moan er i OL-form – både i bakken og sporet.

At Magnus Moan er en racer i langrennssporet levnet han liten tvil om da han gikk seg opp fra en 29.-plass og til seier i kombinertrennet i franske Chaux-Neuve lørdag. Søndag viste trønderen at han også evner å hoppe langt. Det lover godt 26 dager før OL – svært godt.

Moan landet på 93 meter i K100-bakken, en ytterst sterk prestasjon til ham å være. Resultatet gjorde at Moan gikk ut som nummer 14 i søndagens 10 kilometer lange langrenn. Og trønderen klatret fort oppover på listene. På oppløpet måtte franske Jason Lamy Chappuis også resignere og se seg slått av Moan, som kunne innkassere sin andre seier på to dager. Mario Stecher ble nummer tre.

Også Jan Schmid leverte et godt langrenn. Han gikk seg opp fra en 17.- til en tiendeplass. Ole-Christian Wendel klartet fra en 37.- til en 19.-plass og dokumenterte dermed god form i sporet.

Øvrige norske resultater: 22. Petter Tande, 23. Mikko Kokslien, 26. Espen Rian, 34. Thomas Kjelbotn

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere