Gå til sidens hovedinnhold

Mobber gammel toppscorer

VALLE (TV 2 Nettavisen): - Godt å få jekket ned David Hanssen litt, gliser Freddy dos Santos (t.h). Han overtar som årets toppscorer i Vålerenga, og kan ikke dy seg for å mobbe kameraten.

Forrige sesong ble midtbanespiller David Hanssen toppscorer for Vålerenga med sine sju mål. I år har den omskolerte backen Freddy dos Santos stø kurs for den prestisjetunge tittelen med ni scoringer.

- Bittert

- Det er sinnssykt bittert! Freddy slenger med leppa hele tiden, stønner Hanssen oppgitt da TV 2 Nettavisen tar opp det (tydeligvis) meget betente temaet.

Ifølge dos Santos var ikke Hanssen stort bedre da det var han som innehadde tittelen.

- Jeg orket nesten ikke snakke med ham i hele vinter. Han bare skrøt av de måla sine hele tiden, erindrer dos Santos.

Hanssen på sin side mener bestemt at reglene må endres slik at alle mål teller: - Jeg har nemlig fire i cupen, og der har Freddy bare ett!

Med ni scoringer er dos Santos opptatt av å nå tosifret antall denne sesongen. - Det kommer i hvert fall aldri til å skje igjen, mener David Hanssen.

- Ikke for deg heller – du har jo vært alene med keeper i alle de fem siste kampene uten å klare å score, kontrer dos Santos lynkjapt.

- Dritgod Tobbe

For dos Santos utløser det ingen bonus å bli toppscorer, men det bidrar forhåpentligvis til at trener Kjetil Rekdal beholder ham på spissplassen.

- Jeg mistrivdes som back både i Molde og her. Men jeg tenkte ikke tanken på at jeg kunne være bra som spiss, det hadde jeg ikke spilt siden jeg var ti år. Dette er mye morsommere, mener han.

Sammen med Morten Berre må dos Santos levere varene foran mål i de tre siste kampene om Vålerenga skal beholde plassen i Tippeligaen. Tidligere var svenske Tobias Grahn en av makkerne på topp.

- Tobbe var dritgod på sitt beste, men man visste aldri helt hvor man hadde han. Det er mer forutsigbart for meg å spille sammen med Morten, konstaterer dos Santos.

Mandag venter Tromsø på Ullevaal.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer