*Nettavisen* Sport.

Modell la ut naken Riise

Modellen fikk uønskede bilder fra John Arne Riise - og kvitterte med å publisere dem.Les også: Riise bak scoring

30.01.07 22:44

(SIDE2): - Jeg syntes det var frekt av ham å sende slike nakenbilder til meg på epost, så det er et slags «takk for sist», sier Charlotte Fredriksen til Side2.

Den tidligere glamourmodellen, som nå har skiftet beite til vanlig fotomodell, har lagt ut et bilde på bloggen sin der John Arne Riise er fotografert bakfra - naken.

«Takk for mail»
Hun har også skrevet følgende kommentar: - Har du ikke sett den bleike rompa til John Arne Riise, så har du nå muligheten! Han ønsket vel oppmerksomheten, så her får du den John Arne. Takk for mail og god jul!

- Det hele virker jo ganske bittert? Har du noe personlig mot ham?

- He-he! Neida, men jeg syns han har oppført seg dårlig. Det er unødvendig å sende slike bilder rundt.

- Du så ingen betenkeligheter ved å legge ut bildet på en offentlig blogg?

- Nei. Han har selv sendt ut bildet, og det må jo være fordi han ønsker at folk skal se det. Så nå har han fått det som han ville, sier Fredriksen.

Taus om bildene
John Arne Riises agent og mamma, Berit Riise, nekter å kommentere Fredriksens rumpe-stunt.

- Ingen kommentar, sier hun.

- Vil dere foreta dere noe overfor vedkommende?

- Ingen kommentar.

- Kjenner dere til at bildene er publisert?

- Ingen kommentar.

Carew sendte kyssebilde
John Arne Riise er på ingen måte den eneste kjendisen som har sendt ut private bilder av seg selv - som deretter har havnet på nettet.

Landslagskollega John Carew sendte rundt et mms-bilde av seg selv der han kysset seg selv i et speil. Bildet gikk som en farsott på epost, før det havnet i Finansavisen.

Mange kjendiser eksponert
Mange kjendiser har også opplevd at pinlig private bilder er spredd for alle vinder via nettet etter at de er blitt frastjålet enten mobiltelefon, PC eller kamera.

Tirsdag kom det frem at Dansefebers Ketil Tefkes intime privatbilder er blitt publisert på et diskusjonsforum på nettet. Før jul havnet private nakenbilder av Vibeke Skofterud på et erotisk nettforum, og i fjor ble det bred omtale da Kåre Conradi og Mariann Aas Hansens intime og private bilder ble spredd via nettet.

Publiserte undertøysbilde av journalist
Charlotte Fredriksens blogg har også tidligere vært gjenstand for debatt, etter at hun publiserte bilder av seg selv og en Se og Hør-journalist i en intim situasjon.

Journalisten hadde skrevet flere artikler om Fredriksen, noe som skapte debatt om ukebladets arbeidsmetoder og tette kontakt med kjendisene de omtaler.

AVSLØRT: Bildene Se og Hør ikke vil se

Riise selv har også oppnådd svært mye omtale for sine sjekkemetoder, etter at han sendte rundt en sms til en lang rekke norske kjendiskvinner. I den berømte sms-en øser han av seg med komplimenter, og inviterer kjendiskvinnene på stevnemøte.

LES SAKEN: Avslører Riises sjekketriks

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.