Luka Modric-sagaen fortsetter. Etter å ha sett Tottenham avslå et bud fra Chelsea, er Modric alt annet enn fornøyd med Tottenhams avgjørelse.

I et intervju med en kroatisk avis, raser nå Modric mot styreformann Daniel Levy, ifølge Daily Mirror.

- Jeg minnet ham på vår «gentleman`s agreement» som vi ble enige om da jeg forlenget kontrakten i Dubrovnik i fjor sommer. På den tiden hadde jeg en samtale med Levy, hvor han lovet meg at jeg kunne dra om en større klubb kom med et tilbud. Nå vil ikke Levy snakke med meg, og han sier at det ikke er mulig for meg å forlate klubben, sier Modric.

Og utdyper kritikken:

- Han truer meg, og sier at jeg blir satt på benken eller tribunen om jeg ikke aksepterer klubbens beslutning, forteller Modric.

Kroaten påpeker at han ikke har et problem med manager Harry Redknapp.

- Jeg har kun respekt for manageren, men styreformann Levy har ikke vært ærlig med meg.

I kjølvannet av Chelsea-budet, skal Modric ha bedt om et møte med styreformannen. Etter møtet sa Levy at Modric og klubben hadde blitt enige om at det beste er å bli værende i London-klubben.

- Det som sto på trykk etter møtet er ikke korrekt, og Levy fortalte ikke sannheten om hva som ble sagt der. Nå har jeg rett til å fortelle min versjon av hva som skjedde på møtet, sier Modric, og fortsetter:

- Jeg er veldig skuffet over Levys holdning overfor meg. Han var kald og arrogant, og gjorde det klart at han ikke var interessert i noe jeg hadde å si. Holdningen hans gjorde det tydelig at jeg gjør rett i å ønske meg vekk fra denne klubben, tordner Modric.

Hvem som vinner maktkampen av styreformannen og stjernespilleren gjenstår å se.