Sagen om Luka Modric sin fremtid har vært en av de mest omtalte denne sommeren.

Chelsea er interessert i kroaten, som sto over Tottenhams kamp mot Manchester United fordi «hodet ikke var på rett plass».

Nå avslører Harry Redknapp at Modric heller ikke ville spille søndagens kamp mot Manchester City.

- Luka kom til meg halv tolv søndag morgen og sa til meg at han ikke ville spille fordi han ikke var fokusert nok. Da svarte jeg at han måtte spille fordi vi trengte ham, sier Tottenham-manageren, ifølge Sportinglife.

Tror andre styrer Modric
Redknapp er overbevist om at Modric har fått beskjed av rådgivere om å ikke spille mot City for å tvinge gjennom en overgang til Chelsea.

- Jeg er sikker på at han har blitt rådet til å ikke spille. Vi har sett det i andre klubber. Han var ok på dagen i går, men noe må ha skjedd på kvelden, sier Redknapp.

Redknapp har fortsatt tro på at Luka Modric vil bli i Tottenham, men er langt ifra sikker.

- Så lenge han øyner et håp om gå til Chelsea, vil han antakeligvis gjøre hva folk sier han burde gjøre for å komme seg vekk, tror engelskmannen.

HTML EMBED

- Har preget klubben
Luka Modrics framtid har lenge vært usikker. Harry Redknapp innrømmer at situasjonen har vært vanskelig.

- Det har vært en følelse i klubben om at ting ikke er som de skal være. Det har egentlig vært en tung periode, forteller manageren.

Med bare noen få dager igjen av overgangsvinduet, vil man snart få svar på hvor Modric spiller fotball denne sesongen.

- Jeg tror ikke han kommer til å dra. Formannen sier at det ikke vil skje. Når han kommer tilbake fra landslagsspill vil vinduet være stengt. Da kan vi alle se framover, uttaler Redknapp.