Mol og Sørum klare for finale i Kina

Anders Mol og Christian Sørum fortsetter å imponere på sandvolleyballbanen. Søndag kan den norske duoen vinne sin tredje 4-stjernersturnering for sesongen.

25.05.19 14:13

Det ble klart da den norske duoen slo Trevor Crabb og Tri Bourne komfortabelt med 21-15, 21-15 i lørdagens semifinale i Jinjiang. I finalen venter den brasilianske duoen Evandro Oliveira og Bruno Schmidt.

Det norske paret har tatt sandvolleyballverden med storm siden sommeren. Duoen er rangert som nummer én i verden og seiler opp som et norsk gullhåp i sommer-OL i Tokyo i 2020.

Denne sesongen har duoen allerede gått til topps i 4-stjernersturneringene i Las Vegas og brasilianske Itapema og vist lovende takter før VM, som avholdes i Hamburg 28. juni til 7. juli.

Tidligere lørdag slo Mol og Sørum den amerikanske duoen Nicholas Lucena og Philip Dalhausser slått med knapp margin i kvartfinalen. Etter 21-18, 18-21 sikret Mol og Sørum semifinaleplass med 16-14 i siste sett.

Enklere gikk det i åttedelsfinalen da amerikanerne John Hyden og Ryan Doherty ble beseiret med 21-13, 21-15.

Også Hendrik Mol og Mathias Berntsen har gjort sine saker bra i Kina, men i åttedelsfinalen mot Evandro/Bruno Schmidt var det over med 14-21, 14-21. Likevel er turneringen den beste den norske duoen noensinne har gjort på 4-stjernersnivå. Duoen er rangert som nummer 69 i verden.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.